29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Τότεναμ: Η τεράστια αποζημίωση του Ποτσετίνο

By on 20 Νοεμβρίου, 2019 0 435 Views

Τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο Ποτσετίνο αποτελούσε παρελθόν από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στην αποζημίωση. Το ποσό που θα πάρει ο Αργεντινός είναι τεράστιο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το παρασκήνιο, ένα κομμάτι αυτού είναι η αποζημίωση που αναμένεται να λάβει ο Αργεντινός μαζί με το επιτελείο του. Daily Mail και Mirror συμφωνούν στα ρεπορτάζ τους, σημειώνοντας αμφότερες ότι ο “Ποτς” θα έφευγε από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν είχαν ευδοκιμήσει οι διαπραγματεύσεις της αποζημίωσης.

Οι δύο πλευρές εν τέλει τα βρήκαν και την Τρίτη (19/11) δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση του “αντίο”. Πόσα όμως είναι τα χρήματα που φέρεται ότι θα πάρει ο Αργεντινός; Πάλι σύμφωνα με τα δύο προαναφερθέντα Μέσα, ο Ποτσετίνο και οι συνεργάτες του θα λάβουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15 εκατ. ευρώ!

Η απομάκρυνση του Ποτσρετινό κοστίζει στην Τότεναμ και ειδικά αν πάει για τον Μουρίνιο, όπως λένε στο Νησί, τότε το άνοιγμα θα είναι μεγαλύτερο, αφού ο Πορτογάλος δεν είναι καθόλου φθηνό