27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ: Τα περισσότερα παιχνίδια στην Κύπρο είναι δύσκολα.Να πάμε έτοιμοι στο Πραλίμνι

ΜΠΕΡΓΚ: Τα περισσότερα παιχνίδια στην Κύπρο είναι δύσκολα.Να πάμε έτοιμοι στο Πραλίμνι

By on 20 Νοεμβρίου, 2019 0 3476 Views

Παρακολουθήστε δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, κ. Χένινγκ Μπεργκ, στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα της 11ης αγωνιστικής απέναντι στην ΕΝΠ.

Οι τοποθετήσεις του κ. Μπεργκ:

*«Θα είναι σίγουρα ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα περισσότερα παιχνίδια στην Κύπρο είναι δύσκολα, κλειστά και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν. Κυρίως, όταν αγωνίζονται εναντίον της Ομόνοιας όλοι θέλουν να… παγώσουν το παιχνίδι. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους, έτσι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για όλους».

*«Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι δυνατοί αμυντικά και φυσικά να συνεχίσουμε να σκοράρουμε γκολ και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιώσουμε και το επιθετικό μας παιχνίδι και πιστεύω πως αν κάνουμε αυτά τα 1-2 πράγματα, τότε θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε καλή θέση».

*«Είναι αλήθεια αυτό (ότι η ΕΝΠ είναι ανταγωνιστική ομάδα παρά τη βαθμολογική της θέση). Είχαν κάποια προβλήματα στην αρχή της σεζόν με τα αποτελέσματα τους. Άλλαξαν προπονητή όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες. Μπορεί να αγωνίζονται κάπως διαφορετικά τώρα, σε σχέση με προηγουμένως. Έμειναν στην ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Πάφο. Το εντός έδρας παιχνίδι τους απέναντι στον Απόλλωνα ήταν «κλειστό», παρά το γεγονός ότι στο τέλος έχασαν με μεγάλο σκορ. Το παιχνίδι όμως ήταν ισοδύναμο. Οπόταν, πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

*«Πάντα προσπαθούμε να τα πηγαίνουμε καλά και να βελτιώνουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε. Η ανασταλτική μας λειτουργία, ως ομάδα, είναι καλή και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί. Και φυσικά κάποιοι επιθετικοί τρόποι ανάπτυξης παρουσιάζουν βελτίωση και πιστεύω πως σε κάποια διαστήματα των αγώνων παίζουμε πάρα πολύ καλά. Επιθετικά κάποιες φορές δεν σκοράρουμε αρκετά, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούμε, όμως είμαι σίγουρος πως αυτά (τα γκολ) θα έρθουν και όταν γίνει αυτό, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα».

*«Να υποστηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα. Δημιούργησαν καλή ατμόσφαιρα στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και όταν αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με τον Εθνικό η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Οπόταν, να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και οι παίκτες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Θα δουλέψουν σκληρά, θα προσπαθήσουν να αποδώσουν στο ψηλότερο τους επίπεδο και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Για τους εαυτούς τους, για την ομάδα, για την Ομόνοια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».