25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Είναι κοινή η προσπάθεια για να φτάσουμε στο όνειρο(Ο Πουλλαίδης αποθεώνει Τιμούρ ,ομάδα και Χαμπουλά)

Είναι κοινή η προσπάθεια για να φτάσουμε στο όνειρο(Ο Πουλλαίδης αποθεώνει Τιμούρ ,ομάδα και Χαμπουλά)

By on 20 Νοεμβρίου, 2019 0 4324 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποίησε η Ανόρθωση, με σκοπό την παρουσίαση του νέου μεγάλου επενδυτικού εγχειρήματος, «Champions Share».

Χρήστος Πουλλαΐδης: «Η Ανόρθωση έχει τον καλύτερο πρόεδρο και το καλύτερο συμβούλιο που μπορούσε να φανταστεί. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή που μπορούσαμε να φανταστούμε και την καλύτερη ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Είναι κοινή η προσπάθεια για να φτάσουμε στο όνειρο. Το μήνυμα μου στους απανταχού Ανορθωσιατες είναι να γίνουν μέρος της επιτυχίας».

Ευγένιος Χαμπουλλάς: «Όλες οι δυνάμεις που αποτελούν το οικοδόμημα της Ανόρθωσης έχουν ενωθεί και σύντομα πιστεύω θα φέρουν επιτυχίες. Στις σύγχρονες εποχές πέραν της επιθυμίας χρειάζεται και χρήμα. Παρά να πάμε σε δωρεές και εισφορές σκεφτήκαμε να πάμε σε ένα επενδυτικό και πρωτοποριακό πλάνο. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα έχει όλα τα συστατικά για να έχει επιτυχίες. Η πρόταση που παρουσιάζουμε σχετίζεται με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης γι αυτή την επένδυση. Τώρα που είναι η ώρα του κόσμου ελπίζουμε ότι αυτή η πορεία θα έχει πολύ περισσότερους υποστηρικτές. Η βοήθεια και η στήριξη που είχαμε από τον κόσμο μέχρι στιγμής ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μέχρι σήμερα η νυν διοίκηση από όλες τις εισπράξεις που πήρε από τον Ιούνιο τις έχει επιστρέψει το 70% σε παλιές υποχρεώσεις και μόνο το 30% το έχει χρησιμοποιήσει για τις τρέχουσες ανάγκες. Ο δρόμος ακόμα είναι δύσκολος αλλά βατός».

Θεόδωρος Θεοδούλου εκ μέρους διοίκησης για μετοχές: «Σκεφτήκαμε ότι η κερδοφορία της εταιρείας δεν θα ήταν αρκετό ως κίνητρο και αποφασίσαμε να το συνδέσουμε με επιτυχίες της ομάδας.Οι μέτοχοι θα παίρνουν το 15% από τα ακάθαρτα κέρδη αν μπει η ομάδα σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ και Τσαμπιονς Λιγκ».