ΔΙΕΘΝΗ
Like

Τότεναμ: Τ’ αποδυτήρια ο βασικός λόγος της απομάκρυνσης Ποτσετίνο

20 Νοεμβρίου, 2019
327 Views
0 Comments
Τότεναμ: Τ’ αποδυτήρια ο βασικός λόγος της απομάκρυνσης Ποτσετίνο

Τα δημοσιεύματα για την απομάκρυνση του Ποτσετίνο από την Τότεναμ σκάνε σαν τσουνάμι και οι Άγγλοι αναλύουν τους λόγους που πάρθηκε η απόφαση για το “αντίο”. Τ’ αποδυτήρια έπαιξαν βασικό ρόλο στην απόφαση Λεβί.

Ηαπομάκρυνση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ δεν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε μόνο για την κακή εικόνα των Σπιρουνιών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 14η θέση της Premier League.

Σύμφωνα με την Daily Mail, βασικός λόγος για το “αντίο” της διοίκησης Λεβί στον Αργεντινό ήταν και τ’ αποδυτήρια. Το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του ότι ο “Ποτς” είχε χάσει τ’ αποδυτήρια και πως είχε αποσυνδεθεί από τους ποδοσφαιριστές του. Έσβησε η χημεία, ουσιαστικά, μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, υποστηρίζεται από τους Άγγλους ότι οι ποδοσφαιριστές συζητούσαν μεταξύ τους το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης του πρώην πια προπονητή τους, ωστόσο τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη όταν έγινε γνωστή η απόφαση.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Ποτσετινό είχε χαλάσει τις σχέσεις του με τη διοίκηση εδώ και αρκετό καιρό. Ο “Ποτς” ήταν απογοητευμένος από τις μεταγραφικές κινήσεις του κλαμπ, όπως και για την αδυναμία στην εισήγησή του να πουληθούν ο Ντάιερ και ο Ρόουζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ποτσετίνο φέρεται να λαμβάνει 15 εκατ. ευρώ ως αποζημείωση από την απόλυσή του, ενώ φαβορί στη διάδοχη κατάσταση είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Comments are closed.