26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Η τρίτη θέση επιτυχία για την Κύπρο όχι για μένα προσωπικά…

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Η τρίτη θέση επιτυχία για την Κύπρο όχι για μένα προσωπικά…

By on 15 Νοεμβρίου, 2019 0 471 Views

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ η διάσκεψη τύπου του Ραν Μπεν Σιμόν. Στο πάνελ από πλευράς ποδοσφαιριστών, έδωσε το παρών του ο Γιώργος Μερκής.

Μπεν Σιμόν: «Είμαστε εντός στόχου για το βήμα παραπάνω. Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Ποτέ δεν πέτυχε η Κύπρος κάτι ανάλογο. Είναι μια πρόκληση. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Έχω πίστη στην ομάδα», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι.
Έρχεται με απουσίες η Σκωτία: «Ποτέ δεν στέκομαι στις απουσίες. Είναι μια δυνατή ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».
Τι θα σημαίνει για εσάς αυτή η επιτυχία; «Δεν θα είναι για μένα, αλλά για την Κύπρο. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα».
Για το μέλλον και το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του: «Είμαι 100% αφοσιωμένος στον αγώνα. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν το βλέπω τώρα. Θέλω να οδηγήσω την Κύπρο στο επόμενο βήμα. Το να τερματίσουμε 3οι είναι το μόνο που με ενδιαφέρει».
Για την Σκωτία και το γεγονός ότι δεν τα πήγε καλά στον όμιλο: «Όταν είσαι εκτός δεν είναι σωστό να κάνεις κριτική».

Γιώργος Μερκής: «Αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θα είναι μεγάλο βήμα για εμάς. Θα είναι 3000 Σκωτσέζοι στις κερκίδες, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν το μεγάλο τους στόχο. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους».
Είστε έτοιμοι για το παιχνίδι; «Είμαστε έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας».