24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Δεν υπάρχει ομάδα που υπερέχει της Ομόνοιας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Δεν υπάρχει ομάδα που υπερέχει της Ομόνοιας

By on 14 Νοεμβρίου, 2019 0 9011 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, o εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους «πράσινους».

Για τη διακοπή και αν είναι υποβοηθητική για την Ομόνοια: «Είναι μια ευκαιρία για σωματική και πνευματική ξεκούραση. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα δουλέψουν σε σημεία που θα πρέπει να δώσουν έμφαση. Είναι ευκαιρία να ανεβάσουν βαθμό αγωνιστικό ετοιμότητας οι Μίκου και Τζιωνής. Δεν μας ευνοεί η διακοπή, αλλά θα προσπαθήσουμε να μην μας επηρεάσει. Θέλουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι με την ΕΝΠ και να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».
Για το ότι δεν θα γίνει φιλικό κατά τη διάρκεια της διακοπής: «Αξιολογήθηκαν όλα τα δεδομένα και κρίθηκε πως δεν θα ήταν χρήσιμο να δώσουμε φιλικό».
Για τη διαχείριση του προπονητή και την κριτική που δέχεται: «Έχουμε υπόψη μας τις απόψεις του κόσμου. Είναι απόλυτα σεβαστές. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και την εκφράζει δημόσια. Ο προπονητής έχει εξηγήσει την αγωνιστική φιλοσοφία του και πως προσεγγίζει το ποδόσφαιρο ευρύτερα. Το ότι σε κάποια παιχνίδια επιλέγει να μην χρησιμοποιήσει και τις τρεις αλλαγές έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του προπονητή. Όπως ο ίδιος θεωρεί ότι εξελίσσεται ένας αγώνας, κάνει τις κινήσεις που πρέπει, χωρίς να θεωρεί υποχρεωτικό να κάνει και τις τρεις αλλαγές».
Για το ότι η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή, αλλά και το ότι παρουσιάζεται μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι: «Μετά την ολοκλήρωση των εννέα αγωνιστικών, η ομάδα βρίσκεται στα ψηλά και εντός στόχων. Έχουν περάσει οχτώ χρόνια από τότε που βρέθηκε η ομάδα ξανά σε αυτή τη βαθμολογική θέση μετά τις πρώτες εννέα αγωνιστικές. Η ομάδα δείχνει  συνέπεια στα ντέρμπι. Πέτυχε τρεις νίκες, θα μπορούσε να ήταν και τρεις, ενώ έφερε και δύο ισοπαλίες. Στα τρία από τα τέσσερα ντέρμπι δεν δεχτήκαμε γκολ.  Στους περισσότερους αγώνες έχουμε λάβει θετικό πρόσημο για την αγωνιστική παρουσία. Σε πέντε παιχνίδια κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Θεωρούμε σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν έχει παρουσιαστεί κρούσμα απειθαρχίας στην ομάδα. Στα θετικά είναι ότι δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα με μυϊκούς τραυματισμούς. Όπως και η αντίδραση στην ατυχία με τους απρόσμενους σοβαρούς τραυματισμούς και από το σοκ που είχαμε στην ομάδα. Τα στοιχεία που θέλουμε να βελτιώσουμε είναι η απόδοση σε μερικά παιχνίδια που θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και το ότι δεν έχουμε αποκτήσει σταθερότητα και παρουσιάζουμε αυξομειώσεις στην απόδοση. Κρίνεται θετική παρουσία της ομάδας. Με διαφορετικές συγκυρίες και μεγαλύτερη προσοχή θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Δεν υπάρχει ομάδα που υπερέχει σε σχέση με τη δική μας. Βλέπουμε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
Για τους Μίκου και Τζιωνή: «Ακολουθούν σημαντικό μέρος της κανονικής προπόνησης και δουλεύουν και στη φυσική κατάσταση. Έχουν καλές πιθανότητες να προλάβουν τον αγώνα με την ΕΝΠ».
Για τον Ουζόχο: «Αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση για την επέμβαση. Θα έχουμε μια ενημέρωση από το ιατρικό κέντρο για την εξέλιξη αυτής της επέμβασης και τα ευρήματα αυτών των γιατρών. Την πιο καθαρή εικόνα την έχεις αφότου ολοκληρωθεί η επέμβαση».
Για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΕΝΠ: «Το μυαλό είναι στραμμένο μόνο στο παιχνίδι με την ΕΝΠ που αποτελεί ένα δύσκολο αντίπαλο. Όταν πρωταγωνιστείς οφείλεις να είσαι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια. Αν δεν τα δώσεις όλα σε κάθε παιχνίδι, τότε οι πιθανότητες να χάσεις βαθμούς αυξάνονται. Την έχουμε πάθει ήδη και θα πρέπει να πάρουμε το μάθημα μας. Αν έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, δεν θα νικήσουμε την ΕΝΠ».
Για τους ξένους διαιτητές: «Εμείς διαβεβαιώνουμε πως είμαστε στη διάθεση της ΚΟΠ αλλά και οποιουδήποτε, που με ειλικρίνεια, επιθυμεί να συζητήσει την πρόοδο και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Με πραγματική βούληση μπορούμε να βρούμε λύσεις και να λάβουμε αποφάσεις προς την ορθή κατεύθυνση. Είναι αρκετά που μπορούμε να συζητήσουμε με την ΚΟΠ και τις ομάδες. Θέλουμε με όποιο πραγματικά θέλει με ειλικρίνεια να συζητήσει, για να βρούμε λύσεις. Είμαστε εδώ και με πρωτοβουλίες, να λάβουμε αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση».
Για το επίπεδο της διαιτησίας που δεν είναι ικανοποιητικό: «Γενικά υπάρχουν διάφορα ζητήματα στο ποδόσφαιρό μας που θα είναι πολύ καλό να τα συζητήσουμε με ειλικρίνεια. Όλοι μαζί, με πραγματική βούληση, θα βρούμε τις λύσεις προς τη σωστή κατεύθυνση».
Για την κάθοδο Παπασταύρου και το γηπεδικό: «Θα είναι στην Κύπρο προς το τέλος Νοεμβρίου, μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ. Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Προτρέπουμε τον κόσμο να αναμένει τις επίσημες τοποθετήσεις».
Για το προπονητικό κέντρο: «Είχαμε μια ενημέρωση από τις κρατικές υπηρεσίες. Το αίτημα για να παραχωρηθεί άδεια για ανέγερση προπονητικού κέντρου βρίσκεται στα τελικά στάδια αξιολόγησης. Αναμένουμε την τελική έγκριση για να προχωρήσουμε τις διαδικασίες».
Για τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσουν Δευτέρα ή Τρίτη».
Για τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια: «Ο κόσμος της Ομόνοιας, ξεχωρίζει με την παρουσία του. Σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια διατέθηκαν 33.156 εισιτήρια. Ο μέσος όρος είναι στις 8.289 ανά παιχνίδι. Κάναμε και sold out σε εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι σημαντικές επιδόσεις με τα δεδομένα που έχουμε. Μπορούν να γίνουν καλύτερα, λαμβάνοντας υπόψη το εκτόπισμα της Ομόνοιας. Κάνουμε κάλεσμα για μαζική παρουσία σε κάθε παιχνίδι».