28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ:Δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε ένα λεπτό.(Τι είπε για την μάχη του τίτλου και τους προπονητές,το Μακάρειο ,το γήπεδο της Λεμεσού)

Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ:Δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε ένα λεπτό.(Τι είπε για την μάχη του τίτλου και τους προπονητές,το Μακάρειο ,το γήπεδο της Λεμεσού)

By on 12 Νοεμβρίου, 2019 0 427 Views

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα» ήταν ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

«Δεν είναι ευνοϊκή για τις ομάδες, αυτή η συνεχής διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι έκπληξη για μένα αυτές οι συνεχείς διακοπές. Δεν μπορούν να βρουν ρυθμό έτσι οι ομάδες»

«Μέχρι στιγμής μου κάνει εντύπωση η Ανόρθωση. Είναι το Α και το Ω ο προπονητής. Είναι σημαντική η παρουσία του Κετσπάγια»

«Η Ομόνοια όταν πήγα πελαγοδρομούσε… στο πρώτο ματς με την ΑΠΕΠ είχαμε 151 εισιτήρια στην Κυπερούντα. Ήταν κάτω του μετρίου, αλλά την παραδώσαμε σε πολύ ψηλό επίπεδο»

«Στο ΑΠΟΕΛ έχω βάλει το στίγμα μου…»

«Για τον τίτλο φαβορί είναι το ΑΠΟΕΛ λόγω εμπειρίας και η Ανόρθωση λόγω παρουσίας μέχρι τώρα. Η Ομόνοια δεν με ευχαριστεί ακόμη έστω και αν είναι στα ψηλά, ποιος μπορεί να προεξοφλήσει τον Απόλλωνα, η ΑΕΚ είναι αγνώριστη…»

«Δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε ένα λεπτό στον ΚΟΑ. Υπάρχουν τόσες πολλές δραστηριότητες. Τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα απ’ όσο περίμενα. Δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα στην τύχη».

Για την Ομόνοια: «Δεν έχει κατοχή της μπάλας. Έχω εμπιστοσύνη στον Νεόφυτο και τον Σίμο για τις επιλογές τους, αλλά δεν με εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής η ομάδα. Την περίμενα καλύτερη. Θέλει υποστήριξη μπροστά ο Νταρμπισάιαρ. Όσο κερδίζει η ομάδα ας κάνει μισή αλλαγή, αλλά όταν δεν έρθει το αποτέλεσμα θα τον «κρεμάσουν», θα αμφισβητηθεί. Ο άνθρωπος (σ.σ. Μπεργκ) ξέρει την δουλειά του, είμαι εναντίον να διώχνεις τους προπονητές. Το να μην κάνει αλλαγές σημαίνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στο υπόλοιπο ρόστερ»

Για τον Κέρκεζ: «Ο Ντούσαν είναι ο προπονητής της χρονιάς για μένα. Με το μπάτζετ που έχει θεωρώ ότι κάνει εξαιρετική δουλειά»

Για το Μακάρειο: «Εγώ ήθελα να δώσω το Μακάρειο. Δεν υπήρχαν κομματικοί λόγοι, σας το λέω έντιμα. Το πρόβλημα είναι οι διαδικασίες. Δεν έχω κοντή μνήμη που έγραψε ο κ. Παπασταύρου και δεν απάντησα από σεβασμό προς την Ομόνοια. Χρειάζονται πολλά λεφτά για να αναβαθμιστεί το γήπεδο».

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένοι και με το δίκαιο τους. Δεν ικανοποιεί τώρα η ομάδα. Ελπίζω να βρει τον δρόμο της. Πρέπει να είναι ανταγωνιστική».

«Ο Σωφρόνης έκανε εκπληκτική πορεία στον Απόλλωνα. Οι συχνές αλλαγές προπονητών είναι καταστροφικές. Από συγκυρίες δεν κέρδισε ένα πρωτάθλημα ο Σωφρόνης»

«Το ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει να περάσει στον κόσμο της Κύπρου, ότι στο τέλος πάντα κερδίζει το ΑΠΟΕΛ… Έκανε τρομερές σεζόν. Το ΑΠΟΕΛ οργίασε στην Ευρώπη με 4-5 Κύπριους…»

«Τρομερό κόουτσινγκ από τον πάγκο έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

Για το VAR: «Παντού υπάρχουν προβλήματα. Τρέμω ποιος θα το εφαρμοστεί εδώ στην Κύπρο, ποιοι θα το λειτουργούν και ποιος θα τους μορφώσει, αν θα είναι πρώην διαιτητές εγώ έχω τις αμφιβολίες μου…»

«Το 2003 είχα φύγει από την ΑΕΛ, με «καθάρισαν» από την ΑΕΛ και μετά πήγα στην Ανόρθωση και βρεθήκαμε στον τελικό οι δυο ομάδες και πήρα το τρόπαιο του κυπέλλου»

«Χαίρομαι που έμεινε στη Νέα Σαλαμίνα προπονητής ο Σάββας Πουρσαϊτίδης»

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Πάμε… κορδόνι. Τα μπάζα μας ταλαιπώρησαν, άλλαξε ο μελετητής, ανέλαβε το τμήμα δημοσίων έργων και προχωρούμε χωρίς καθυστέρηση. Πάμε για αρχές του 2022 για ολοκλήρωση του έργου. Αν δεν ήταν ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα δυσκολευόμασταν πολύ».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Με θλίβει η εικόνα του κόσμου σήμερα στα γήπεδα. Η αλήθεια με την κάρτα είναι κάπου στη μέση. Είναι 94,000 τα άτομα που έχουν εκδώσει κάρτα μέχρι στιγμής. Προγραμματίζω να ξαναμιλήσω με τους οργανωμένους».

Για Εθνική: «Θα τερματίσουμε τρίτοι και θα κάνουμε χορούς στην πλατεία Ελευθερίας… Κάνει καλές προσπάθειες η ΚΟΠ για την Εθνική, αλλά χρειάζεται ένας σχεδιασμός για να πάμε μπροστά»