23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Δεν θα αποδεχθούμε την μοίρα μας όπως κάποιοι την έχουν ορίσει.(Μάχη για ξένους διαιτητές)

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Δεν θα αποδεχθούμε την μοίρα μας όπως κάποιοι την έχουν ορίσει.(Μάχη για ξένους διαιτητές)

By on 11 Νοεμβρίου, 2019 0 12303 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα και δη για το θέμα με τους ξένους διαιτητές μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την διαιτησία και την πρόθεση του Απόλλωνα να το παλέψει για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι: «Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες μέρες να αποτελέσουμε τον πυρήνα μιας διαδικασίας στην οποία θα απευθυνθούμε σε όλες τις ομάδες για να συγκροτηθεί η δυναμική η οποία θα ζητήσει κάθοδο ξένων διαιτητών. Το ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την σκέψη αυτή, έτσι το έχω αντιληφθεί και είναι σημαντικό που μεγάλες ομάδες τάσσονται υπέρ αυτού του θέματος. Η αρχή είναι καλή και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε».

Τι κινήσεις θα γίνουν; «Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια να προχωρήσει το ζήτημα. Δε ήταν εν βρασμό ψυχής οι δηλώσεις του κ. Γλυκή. Θεωρούμε ότι στις επόμενες μέρες θα γίνουν αρκετές επαφές για το όλο ζήτημα».

Μιλήσατε για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι την στιγμή που γίνονται λάθη γενικότερα και σε παιχνίδια ανάμεσα σε μικρότερες ομάδες: «Ο κάθε ένας βλέπει τα του οίκου του. Βλέπουμε διαχρονικά η ομάδα μα σαν μην παίρνει αυτά που δικαιούται βάσει των κανονισμών της διαιτησίας. Το να σιωπούμε για να προχωρούμε σταματά. Χάσαμε πρωταθλήματα και Κύπελλα με αυτή την πολιτική και δεν θα αποδεχθούμε την μοίρα μας όπως κάποιοι την έχουν ορίσει. Εμείς βλέπουμε ίδιους διαιτητές να εφαρμόζουν διαφορετικά τους κανονισμούς. Είχαμε δύο πέναλτι χθες δεν δόθηκαν, δεύτερη κάρτα στον Βούρο δεν δόθηκε και το ίδιο στο ΓΣΠ τον περασμένο Ιανουάριο με κόκκινες των Βούρου και Σόουζα. Είχαμε άλλο ένα παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ όπου αποβλήθηκε ο Βάλε και ενώ έπρεπε να δοθεί χέρι στον Ζαχίντ δόθηκε πέναλτι . Αποκορύφωμα εκείνο το ματς στο ΓΣΠ που υποδείχθηκε ο Παπουλής σε θέση οφσάιντ. Περιμέναμε 7-8 λεπτά καθυστερήσεις χθες και δεν είδαμε τόσα. Πέρσι ο Βασίλης Δημητρίου έβαλε τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ πάλι σε ματς με το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο σκόραρε ο Ζαχίντ στις καθυστερήσεις του ημίχρονου. Δεν τα λέμε αυτά για να μειώσουμε το ΑΠΟΕΛ, την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες».

Θα καταγγελθεί ο διαιτητής; «Το πιο πιθανό είναι ότι θα καταγγελθεί».

Στο αγωνιστικό κομμάτι. ο Απόλλωνας ήταν βελτιωμένος κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να κερδίσει αν εξαιρέσουμε ένα 5λεπτο όπου το ΑΠΟΕΛ σκόραρε και θα μπορούσε να καθαρίσει με την ευκαιρία του Άλεφ. Ο Απόλλωνας πήρε πιο λίγο από αυτά που έδωσε γενικότερα φέτος».

Τι θα πρέπει να διορθώσει μέσα στο 15ήμερο της διακοπής ο προπονητής για να γίνει ακόμα καλύτερος ο Απόλλωνας; «Ο Αυγουστή κάνει εξαιρετική δουλειά, επανέφερε τα στοιχεία που μας έλειψαν για ενάμιση μήνα και γίναμε οι πιο δυστυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Κατά βούληση επιθέσεις, ευκαιρίες, το μάτι των παικτών γυάλιζε και είμαστε σε καλό δρόμο. Τον εμπιστευόμαστε στον απόλυτο βαθμό, γνωρίζει τι πρέπει να πράξει».

Χάθηκαν αρκετοί βαθμοί μέχρι τώρα, μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος ο Απόλλωνας; «Κάποιοι θεώρησαν τον Απόλλωνα ξοφλημένο και με το δίκαιο τους. Ο Απόλλωνας είπε την τελευταία του λέξη. Κανείς δεν υστέρησε τα τελευταία δυο ματς, παίκτες που έκλεισαν τους αντιπάλους και αυτό θα πράξουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Τι γίνεται με τον Ρομπέρζ; «Ο Ρομπέρζ θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι με την Δόξα. Με την Δόξα θα λείψει και ο Παπουλής ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Ένας Παπουλής εξαιρετικός από τον οποίο λείπε ένα γκολ για να πάρει για τα καλά τα πάνω του».