Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Δεν ελιναι λύση οι ξένοι διαιτητές. Όλες οι ομάδες ευνοούνται και όλες αδικούνται. Οι μεγάλες ομάδες είναι πιο ευνοημένες

11 Νοεμβρίου, 2019
154 Views
0 Comments
Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Δεν ελιναι λύση οι ξένοι διαιτητές. Όλες οι ομάδες ευνοούνται και όλες αδικούνται. Οι μεγάλες ομάδες είναι πιο ευνοημένες

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για το θέμα της διαιτησίας, αλλά και για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Για το θέμα της καθόδου ξένων διαιτητών: «Θα πρέπει να ζητείται η άποψη όλων των σωματείων, εκτός και αν θέλουν να κάνουν μια κλειστή λίγκα. Είναι ένα θέμα στο οποίο δεν θα βρεθεί λύση. Θα φωνάζει πάντα αυτός που νιώθει αδικημένος. Δεν είναι λύση η κάθοδος των ξένων διαιτητών. Θα πρέπει πρώτα να φύγει η καχυποψία. Όλες οι ομάδες ευνοούνται και όλες αδικούνται. Οι μεγάλες ομάδες είναι πιο ευνοημένες. Το τι γίνεται στα μεταξύ τους παιχνίδια, τη μια αδικείται ο ένας, ο άλλος. Τη μια φωνάζει ο Απόλλωνας, την άλλη το ΑΠΟΕΛ, την άλλη η Ομόνοια. Του χρόνου, μας είπαν ότι θα έρθει το VAR για το οποίος βλέπουμε ότι μιλάμε για εκατοστά, για κλωστές. Με το VAR, μπορεί να ευνοηθούν τα μικρά σωματεία».
Για τη νίκη κόντρα στον Εθνικό: «Σε παιχνίδια που είχαμε καλύτερη απόδοση, δεν πήραμε τη νίκη. Ήμασταν μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 2-0 λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών και ήρθε η μεγάλη νίκη. Η ομάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Έφυγε το άγχος και το βάρος της πρώτης νίκης. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, εμείς είμαστε συνειδητοποιημένοι. Προσπαθούμε να είμαστε διεκδικητικοί σε όλα τα παιχνίδια».
Αν θεωρεί ότι θα κινδυνέψει ο Ολυμπιακός: «Ο στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι και ελπίζουμε να έχουμε καλή παρουσία με την ΑΕΛ. Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να υλοποιήσει τις προσδοκίες μας».
Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Ακόστα έχει ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Θα περάσει από εξετάσεις. Ο Σιντιμπέ θα επιστρέψει μετά τη διακοπή. Τον Αζουλάο θα τον έχουμε πίσω με το νέο χρόνο. Το πρόβλημα του είναι στο γόνατο».
Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου: «Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές υπό αξιολόγηση. Θα προχωρήσουμε σε κάποιες κινήσεις. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν κάνουμε κάποιες σκέψεις».

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>