27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όρθια με 10 η Ένωση στην Πάφο.Πήρε βαθμό στην εκπνοή του αγώνα(1-1)

Όρθια με 10 η Ένωση στην Πάφο.Πήρε βαθμό στην εκπνοή του αγώνα(1-1)

By on 10 Νοεμβρίου, 2019 0 10761 Views

Η Ένωση αν και έμεινε με 10 παίκτες στο 74΄ λόγω αποβολής του Μουλαζίμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άντεξε στην πίσεη της Πάφου και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Θεοδώρου στο 93΄. Η Πάφος που ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, και κρατούσε το προβάδισμα με γκολ του Σακό από το 32’, δεν κατάφερε να «σκοτώσει» το παιχνίδι και έμεινε για άλλο ένα παιγνίδι χωρίς νίκη αναμένοντας το νέο προπονητή.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Πάφος που ήθελε αυτή τη νίκη πάρα πολύ, για να ανέβει βαθμολογικά, πάει… απλά στους 9. Η Ένωση ανεβαίνει στους 5 βαθμούς, όμως παραμένει στην προτελευταία θέση, γνωρίζοντας όμως πως κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Θυμίζουμε πως στον πάγκο της παφιακής ομάδας, κάθισε ο τεχνικός διευθυντής, Τζέρεμι Στιλ.

90+3 ΓΚΟΛ για την Ένωση. Ο Θεοδώρου υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Ρούτκο.
83′ Σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι με τον Αγγελή αλλά το γκολ ακυρώνεται ορθά. Ο αμυντικός των φιλοξενουμένων ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ κατά την εκτέλεση του φάουλ.
74′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουλαζίμη και αποβολή.

63′ Σέντρα από τα αριστερά του Βαλεριάνου, ο Σακό θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει έξω.
62′ Σουτ του Ουντόζι που μπήκε στην περιοχή, θα μπλοκάρει με δυσκολία ο Ρούτκο.58′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σακό, θα αναγκάσει τον Κλέιμαν να διώξει δύσκολα πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

32′ ΓΚΟΛ για την Πάφο. Σέντρα του Βα από τα δεξιά, ο Σακό έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κλέιμαν.

21′ Δοκάρι για την Ένωση! Ο Αμπαρτζουμιάν που μπήκε στην περιοχή και υποδέχθηκε την μπάλα από τον Ριέρα, έκανε το σουτ και τράνταξε την οριζόντια δοκό του Ρούτκο.
19′ O Πάντσεον θα δοκιμάσει το σουτ από μακρινή απόσταση, δεν θα ανησυχήσει ο Κλέιμαν με την μπάλα να περνάει αριστερά από το κάθετο δοκάρι.
1′ Γύρισμα του Πανός από τα δεξιά, ο Σακό κατέβασε τη μπάλα, βγήκε ο Κλέιμαν του έκλεισε το δρόμο και η προσπάθειά του ολοκληρώθηκε αφού η μπάλα κατέληξε άουτ.Έναρξη του αγώνα..ΠΑΦΟΣ (Τ. Στιλ): Ρούτκο, Αραγιούρι, Λαφράνς, Σιρόκ, Βαλεριάνος, Πάντσεον, Καμπράλ(65′ Φιλιώτης), Πανός, Βα(81′ Κωνσταντίνου), Νέμετς, Σακό(86′ Σάνι)
Στον πάγκο: Πέτρου, Γκοντάρντ, Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Τσοκκάς, Ντούμποφ, Μπεσάρα
ΕΝΠ (Γ. Σιβιέιρο): Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Σεπάνιακ, Κοσμά(56′ Ουντόζι), Αμπαρτζουμιάν(47′ Βαρέλα), Βαλλιάνος(81′ Αγκίρι), Αγγελή, Κυριάκου, Σπόλιαριτς, Ριέρα, Θεοδώρου
Στον πάγκο: Πέτρου, Σταρόκιν, Κουμής, Ρουσιάς, Ροντρίγκεζ, ΜαϊσουράντζεΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Δημητρίου (Νίκος Εγγλέζου, Στέφανος Αναστασίου) Αν. Αναστάση (Α. Γεωργίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πάντσεον(3η), Σιρόκ / Ριέρα(3η)ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μουλαζίμης 74΄(2η κίτρινη)ΘΕΑΤΕΣ: 800 περίπου