29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Εγώ δεν θα κοιμηθώ απόψε, γιατί δεν είμαι χαρούμενος με τον ένα βαθμό

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Εγώ δεν θα κοιμηθώ απόψε, γιατί δεν είμαι χαρούμενος με τον ένα βαθμό

By on 10 Νοεμβρίου, 2019 0 12142 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε:

“Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, το χάρηκαν όσοι ήρθαν στο γήπεδο ή το είδαν από την τηλεόραση. Εμένα δεν με χαροποιεί, η δική μου ομάδα μπορούσε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Είχαμε καλό ρυθμό, δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο τέλος καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τον ένα βαθμό. Βλέπουμε μπροστά, έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας .

Με μια νίκη θα ήταν πάρα πολύ διαφορετικά τα πράγματα για την ομάδα μου, τόσο στο ψυχολογικό όσο και στον βαθμολογικό τομέα. Θα ήμασταν πιο κοντά απ’ όλους εκεί στα ψηλά. Όμως αυτό που έδειξαν σήμερα μας δίνει δύναμη για να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς και να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. .

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, είχαμε ωραίους αυτοματισμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας στήριξε, σίγουρα έφυγαν χαρούμενοι αλλά εγώ δεν θα κοιμηθώ απόψε, γιατί δεν είμαι χαρούμενος απ’ την στιγμή που πήραμε μόνο έναν βαθμό. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο στην Ευρώπη”.

Για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν: Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε, είναι να βάλουμε την μπάλα περισσότερες φορές στα δίκτυα. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Όταν φτιάχνεις σε ντέρμπι τόσες τελικές προσπάθειες και δεν παίρνεις βαθμούς, είναι κρίμα. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι με τις ευκαιρίες που θα βρούμε.

Σε ερώτηση για το αν μαζί με την ομάδα του πρέπει να βελτιωθούν και κάποιοι άλλοι: “Εγώ  μιλώ μόνο για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Για τρίτα πρόσωπα δεν μιλάω”.