20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σφοδρά παράπονα του Απόλλωνα.Θέτει θέμα ξένων διαιτητών(Δηλώσεις Α.Γλυκή)

Σφοδρά παράπονα του Απόλλωνα.Θέτει θέμα ξένων διαιτητών(Δηλώσεις Α.Γλυκή)

By on 10 Νοεμβρίου, 2019 0 480 Views

Ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Αντώνης Γλυκής, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και εξέφρασε σφοδρά παράπονα για την διαιτησία του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:

-Τι αφήνει στον Απόλλωνα το σημερινό ματς; “Μας αφήνει θυμό. Η κατάσταση νομίζω ότι πλέον έφτασε στο απροχώρητο. Όπως ξέρετε όλοι, έχουμε δικαιωθεί σε προηγούμενες φάσεις… Ακυρώθηκε γκολ κανονικό με την Πάφο, με την ΑΕΛ το ίδιο. Δεν είπαμε κάτι, κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Σήμερα η διαιτησία μας αδίκησε κατάφορα. Το θέμα αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Καλούμε τις υπόλοιπες ομάδες πλέον να κάτσουμε να μιλήσουμε σοβαρά μαζί με την ΚΟΠ. Θα θέσουμε θέμα επιτέλους τουλάχιστον στα ντέρμπι να κατεβούν ξένοι διαιτητές διότι δεν μπορούμε να έχουμε τους ποδοσφαιριστές μας να παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και στο τέλος της μέρας να χάνουμε από τη διαιτησία. Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα!”.

-Θεωρείτε ότι υπήρξαν πολλά λάθη σήμερα… “Σαφέστατα, πάρα πολλά λάθη. Υπάρχουν οι ιθύνοντες να τα πουν. Ξεκάθαρα πέναλτι, χρόνος καθυστέρησης και πολλά άλλα. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να τα πω αλλά νομίζω τα είδε ο κόσμος όλος”.