19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο ακουστικό για Ράγιος ,Βασιλακάκη στην Ανόρθωση. Την Δευτέρα θα περάσουν από αξετάσεις

Στο ακουστικό για Ράγιος ,Βασιλακάκη στην Ανόρθωση. Την Δευτέρα θα περάσουν από αξετάσεις

By on 10 Νοεμβρίου, 2019 0 2960 Views

Στην Ανόρθωση ήθελαν τη νίκη στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ωστόσο όπως εξελίχθηκε ο αγώνας η ισοπαλία 2-2 είναι ικανοποιητική αφού οι κυανόλευκοι δεν είχαν καλή απόδοση στο Α΄ ημίχρονο ενώ δεν μπόρεσαν να επιβληθούν ούτε όταν πήραν το προβάδισμα στο ημίχρονο.

Είναι αλήθεια ότι το μηχανάκι ,ό Μαργκάσα έλειψε από τον αγώνα και φάνηκε αφού ο Βασιλακάκης δεν έκανε τη δουλειά που κάνει συνήθως ο Μαργκάσα ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δεν απουσίαζε ή αν αγωνιζόταν ο Νταουσβίλι στη θέση του. Η Ανόρθωση αντιμετώπισε δυσκολίες στο Αμμόχωστος σε ένα αγώνα που δεν ήταν τόσο καλή όσο θα έπρεπε απέναντι σε ένα αντίπαλο που έκανε σπουδαία εμφάνιση ,την καλύτερη του φετινή.

Η ανάλυση του αγώνα είναι πλέον δουλειά του Κετσπάγια και των παικτών του. Το σημαντικό είναι ότι η Ανόρθωση έφυγε αήττητη από μια δύσκολη έδρα, πέρασε ακόμα ένα ντέρμπι και παραμένει ψηλά άσχετα αν η απόδοση της δεν έφθασε στα επίπεδα που μπορούσε αφού έγιναν πολλά ατομικά λάθη.

 Αυτό που περιμένουν τώρα είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνουν την Δευτέρα Ράγιος και Βασιλακάκης .Ο Ράγιος που πρόλαβε και σκόραρε πριν νιώσει ενοχλήσεις έλειψε από το ημίχρονο αν και ο Οκριασβίλι που μπήκε στο παιγνίδι έκανε εντυπωσιακές ενέργειες και έδειξε ξανά την κλάση του άσχετα αν δεν ευτύχησε να σκοράρει. Ελπίζεται ότι δεν θα είναι σοβαρά τα προβλήματα των δύο και θα επωφεληθούν την διακοπή για αποθεραπεία ώστε να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό.