28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε με τεσσάρα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εθνικό

By on 10 Νοεμβρίου, 2019 0 16815 Views

Επιτέλους νίκη για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο σε ένα αγώνα που έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία. Ο Εθνικός τα βρήκε σκούρα στο Μακάρειο και οι μαυροπράσινοι ήταν ουσιαστικότατοι, κάτι που δεν είχαν σε προηγούμενά τους παιχνίδια. Ο ΕΘνικός ήταν η ομάδα που άρχισε καλύτερα και προσπαθούσε να πετύχει γκολ όμως ο Ολυμπιακος στην πρώτη του ευκαιρία άνοιξε το σκορ και έγιναν πλέον εύκολα τα πράγματα για τη μεγάλη νίκη. Το 4-0 δείχνει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα και με το τέλος της αναμέτρησης, ξέσπασαν σε πανηγύρια οι μαυροπράσινοι. Ο Ψάλτης και ο Ντουβεντρού ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο α’ ημίχρονο, αφού στο 31′ και στο 43′ με δική τους συνεργασία, ο δεύτερος έδωσε γερό προβάδισμα στον τακτακαλά. Ο Ζαχαρίου στο 56′ χόρεψε από την αριστερή πτέρυγα και τελείωσε ιδανικά τη φάση, με τον Αγιτέ στο 63′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στους 7 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας. Ο Εθνικός που δέχεται τη δεύτερή του συνεχόμενη ήττα μένει στους 11.

63′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Αγιτέ εκμεταλλεύεται το λάθος του Μπογκατίνοφ στο σουτ του Ενόχ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
56′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Ζαχαρίου… χόρεψε από την αριστερή πλευρά και με ατομική ενέργεια απέφυγε τον Κυπριανού και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια
 στα δίχτυα του Μπογκαντίνοφ.

43′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Παρόμοιο με το πρώτο, ο Ψάλτης έκανε τη σέντρα, ο Ντουβεντρού που κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


31′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Ψάλτη από τα δεξιά, ο Ντουβεντρού κατέβασε και με δυνατό πλασέ στη δεξιά γωνία νίκησε τον Μπογκατίνοφ. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοδούλου): Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Ενόχ, Ακόστα(6′ Οικονομίδης), Ζαχαρίου, Σωτηρίου, Μπιλάλ(76′ Ροζέριο), Ντουβεντρού, Αγιτέ(71′ Κα)
Στον πάγκο: Κίρεφ, Ενγκονγκάνγκ, Νάνι, Κυριάκου, Ανδρέου, ΠαχίπηςΕΘΝΙΚΟΣ (Γ. Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου, Γκλομπάρτ, Μιγκελίτο, Ντεϊβίσον, Λαμπάν, Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι, Κυπριανού(73′ Ιωάννου), Παπαγεωργίου(61′ Μ. Ηλία), Κονέ(61′ Μαρκόφσκι)
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Φοινίρης, Χαραλάμπους, Μαρκόσκι, Χριστοφή, Α. ΗλίαΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Μάριος Δημητριάδης, Χαραλάμπος Χαραλάμπους) Κ.Φωτίου (Μ.Ιωάννου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σωτηρίου / ΠαπαγεωργίουΘΕΑΤΕΣ: 400