ΔΙΕΘΝΗ
Like

ΣΛΟΥΚΑΣ:Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ ότι είμαι ασεβής προς τη χώρα…

10 Νοεμβρίου, 2019
311 Views
0 Comments
ΣΛΟΥΚΑΣ:Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ ότι είμαι ασεβής προς τη χώρα…

Ο Κώστας Σλούκας απάντησε, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε για την κίνησή του πριν από το τζάμπολ, τονίζοντας πως στα 5 χρόνια που βρίσκεται στην Πόλη, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε έχει δείξει ποιος είναι πραγματικά.

Η κίνηση του Κώστα Σλούκα να μην αγγίξει το πανό προς τιμήν του Κεμάλ έγινε viral στην Τουρκία και συζητήθηκε έντονα. Τις τελευταίες ώρες έχουν ξεσπάσει πολλές αντιδράσεις στην Τουρκία και έτσι ο διεθνής γκαρντ φρόντισε να μην μείνει αδρανής.

Με δήλωσή του προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους για όσα συνέβησαν πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας.

Στη δήλωση, που αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε αναφέρει: «Παρακαλώ, κανείς δεν μπορείς να ισχυριστεί κάτι. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ για 5 χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Σίγουρα τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δεν κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πόσο παλεύω για την ομάδα. Άλλωστε, είμαι στην ομάδα για πέντε χρόνια και βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα. Παλεύω για την ομάδα και τη χώρα. Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ ότι είμαι ασεβής προς τη χώρα. Υπάρχει σπουδαία ιστορία πίσω. Το ξέρω. Πάντα το σέβομαι. Ναι, παλεύω ως Έλληνας για πέντε χρόνια αλλά είμαι εδώ κάθε μέρα και η Φενέρ εκπροσωπεί την Τουρκία».

Comments are closed.