18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Οι οπαδοί μας αν θέλουν να αποδοκιμάζουν είναι δική τους απόφαση. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Οι οπαδοί μας αν θέλουν να αποδοκιμάζουν είναι δική τους απόφαση. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

By on 9 Νοεμβρίου, 2019 0 10608 Views

Προβληματισμένος με την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ απέναντι στη Δόξα παρουσιάστηκε ο τεχνικός των «κιτρινοπράσινων», Ιμανόλ Ιντιάκεθ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Διάσκεψη Τύπου:

«Ευχαριστώ τον προπονητή για τα καλά του λόγια. Η Δόξα άλλαξε πολύ στα τελευταία δυο παιχνίδια. Το καλύτερο για εμάς σήμερα είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος και φυσικά το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο. Κάναμε κακό παιχνίδι σήμερα. Δεν είχαμε τον έλεγχο. Αποτύχαμε στο γήπεδο, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες, δεν έχω να τους πω κάτι αλλά φυσικά θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Τώρα έχουμε την διακοπή και θα δουλέψουμε να βελτιωθούμε».

Ο κόσμος αποδοκίμασε στο τέλος. Πως το σχολιάζετε; «Δεν έχω να πω κάτι στον κόσμο. Τους σεβόμαστε. Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αν θέλουν να αποδοκιμάζουν είναι δική τους απόφαση. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μετά το παιχνίδι με την ΕΝΠ είπα ότι θα πρέπει να αλλάξουμε γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, θα δυσκολευτούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Δέχομαι όλες τις κριτικές αλλά τα παιδιά πάλεψαν όσο μπορούν. Η ομάδα έχει πνεύμα, τα παιδιά παλεύουν. Παραδέχομαι ότι δεν παίζουμε όσο καλά μπορούμε».