19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λύτρωση για την κακή ΑΕΚ στο 94′.Η Δόξα είχε δοκάρια ενώ έπαιζε με 10 μετά το 80′

Λύτρωση για την κακή ΑΕΚ στο 94′.Η Δόξα είχε δοκάρια ενώ έπαιζε με 10 μετά το 80′

By on 8 Νοεμβρίου, 2019 0 26796 Views

Ο Κίβενι που μπήκε στο παιχνίδι στο 84’, έδωσε την πολυπόθητη νίκη στην ΑΕΚ(2-1) που δεν ήταν καθόλου καλή, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως στο είχε τον τελευταίο λόγο στο 90+4. Η Δόξα, φεύγει από τη Λάρνακα με… άδεια χέρια, και ενώ είχε πολύ καλή παρουσία, δύο δοκάρια και πάρα πολλές ευκαιρίες.

Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι η Δόξα που είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο 6’ και στο 9’ με τον Καλό και τον Μπόλιεβιτς, όμως και οι δύο σταμάτησαν στο δεξί δοκάρι του Τόνιο. Η ΑΕΚ στην πρώτη της καλή στιγμή με τον Τρισκόφσκι στο 14’ άνοιξε το σκορ και… πίστεψε ότι είχε το παιχνίδι στα μέτρα της. Αντ’ αυτού, η Δόξα πίεσε και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 42’ με τον Λουίς Κάρλος να μη μπορεί να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση.

Στο ίδιο τέμπο και το β’ ημίχρονο με τη Δόξα να ζητά πέναλτι στο 58’ για χτύπημα πάνω στον Ζε Βαλέντε του Τάντι. Ο αμυντικός των γηπεδούχων βρίσκει τον Ζε Βαλέντε στην μέση κατεβάζοντας το πόδι του, αφού έπαιξε πρώτα μπάλα. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και η Δόξα έψαχνε την ισοφάριση. Τα κατάφερε με τον Ασαμόα στο 76’, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαφώτη στο 90+1. Ο Κίβενι στο 90+4 λύτρωσε την ΑΕΚ με ωραία στριφτή κεφαλιά.

Η Δόξα που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλό στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ: Τόνιο, Μοϊσοφ, Τάντι, Τρουγιόλς, Ιωάννου, Φακούντο(84′ Κίβενι), Κάσες, Σπόλιαριτς(64′ Χέφελ), Φιόλιτς, Τέτε, Τρισκόφσκι(69′ Φλοριάν)
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Πλάνας, Ραούλ Ρουίθ, Τρύφωνος, Κωνσταντίνου, Στεφάνου

Δόξα: Παρασκευά, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Ζε Βαλέντε(69′ Χαραλάμπους), Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος(90′ Ίταλο), Μπόλιεβιτς(85′ Χριστοφή), Ασαμόα, Καλό, Μέσκα, Μιντίκκης
Στον πάγκο: Γκρεμσλ, Φιντέλις, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι, Μπραμπίγια

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τάντι / Μουκτάρης, Καλό
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: 1000 περίπου

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου
Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου
Β’ Βοηθός: Γεώργιος Σάββα
4ος: Ανδρέας Κωνσταντίνου
Παρατηρητής: Μιχάλης Καραϊσκάκης