19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠOTEAK:Με ομαδικό πνεύμα μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες

MΠOTEAK:Με ομαδικό πνεύμα μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες

By on 7 Νοεμβρίου, 2019 0 412 Views

Παρακολουθήστε δηλώσεις του Γάλλου μεσοεπιθετικού, Έρικ Μποτεάκ, ενόψει του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Ομόνοιας απέναντι στην ΑΕΛ. Μιλάει, επίσης, για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος και στέλνει το μήνυμα του στον κόσμο των πρασίνων.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

*«Θα γίνει ένα παράξενο παιχνίδι γιατί η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα, αλλά αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Οι φίλαθλοι θα είναι εκεί για εμάς και θεωρώ πως θα είναι ένα καλό παιχνίδι για εμάς.

*«Τα κλειδιά για να έρθει η νίκη απέναντι στην ΑΕΛ είναι να παίξουμε με ομαδικό πνεύμα όπως στο τελευταίο μας παιχνίδι. Το χρειαζόμαστε, γιατί είναι το προσόν μας. Αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο απέναντι σε όλους, τότε μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες.

*«Πρέπει να βγάλουμε καλό χαρακτήρα γι’ αυτό το παιχνίδι. Η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει αρκετά καλά. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί πρέπει να παραμείνουμε στις πρώτες τρεις θέσεις.

*«Από το παιχνίδι με τον Εθνικό κρατάμε το ομαδικό πνεύμα, γιατί σε αυτό το παιχνίδια παλέψαμε όλοι μαζί για 90 λεπτά. Είναι απολαυστικό όταν αγωνιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο.

*«Στο τελευταίο παιχνίδι ήμουν καλύτερα. Χρειαζόμουν ένα μήνα για να επανέλθω στο 100% και τώρα αισθάνομαι πολύ καλά.

*«Είναι καλό το επίπεδο στην Κύπρο και απολαμβάνω τη ζωή. Μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου και το προσωπικό. Είναι μια μεγάλη ομάδα, η ατμόσφαιρα στον σύλλογο είναι εξαιρετικοί, οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί και ελπίζω όλοι να έχουμε μια καλή σεζόν.

*«Να συνεχίσει ο κόσμος να μας υποστηρίζει. Το χρειαζόμαστε γιατί όταν παίζομε οι 11 στο γήπεδο είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στήριξη από τους φιλάθλους.