26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Το Λίβερπουλ-Σίτι βάζει «φωτιά» στην Premier League

By on 7 Νοεμβρίου, 2019 0 358 Views

Είναι με διαφορά οι δύο καλύτερες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος και την Κυριακή το απόγευμα θα δώσουν την μεταξύ τους μάχη.

Μπορεί να μην έχει την έχθρα του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Μπορεί να μην είναι ιστορικό όπως το Σέλτικ-Ρέιντζερς. Δεν έχει την ίδια βαρύτητα με το Μπάγερν-Ντόρτμουντ. Δεν είναι τοπικό όπως το Μίλαν-Ιντερ. Αλλά με βάση τα όσα έχουν καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια πιθανότατα να είναι το πιο ενδιαφέρον ματς σε όλη την Ευρώπη.

Ναι, το ΛίβερπουλΜάντσεστερ Σίτι έφτασε και βάζει «φωτιά» στη Premier League. Μία Premier League που δείχνει να την… ελέγχει η Λίβερπουλ η οποία βρίσκεται έξι βαθμούς μπροστά από τους μπλε. Ομως επειδή τα έχουμε δει όλα στο αγγλικό πρωτάθλημα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δείχνει φέτος πως μπορεί να παίρνει τα ματς κι εκεί που κανείς δε το πιστεύει όπως την προηγούμενη εβδομάδα με τη Αστον Βίλα!

Όμως ποιος μπορεί να αφήσει εκτός κουβέντας για τη διεκδίκηση του τίτλου την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα; Πόσω μάλλον τώρα που με μια νίκη μέσα στο Ανφιλντ θα έχει πάρει την διαφορά στους 3 βαθμούς.

Και φυσικά μιλάμε για το ματς στο οποίο για πολλούς αναμετρούνται οι δύο καλύτεροι προπονητές αυτή την στιγμή στον κόσμο. Ο Γιούργκεν Κλοπ εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα.