18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Premier League αντίθετη σε πρόταση για ένσταση στις αποφάσεις του VAR!

H Premier League αντίθετη σε πρόταση για ένσταση στις αποφάσεις του VAR!

By on 5 Νοεμβρίου, 2019 0 293 Views

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σύσκεψη των 20 ομάδων της Premier League και σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, θα τεθεί επί τάπητος το σενάριο ν’ αποκτήσουν οι προπονητές το δικαίωμα ένστασης στις αποφάσεις του VAR!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Telegraph», λόγω και του σάλου που έχει προκληθεί από το πιο σύγχρονο μέτρο της τεχνολογίας για τις πολύ οριακές αποφάσεις, τις γραμμές για τις οποίες υπάρχουν ενστάσεις κάθε φορά και τα οφσάιντ τύπου… Φιρμίνο για τη μασχάλη που θεωρείται κορμός σώματος, θα υπάρξει εκτενής συζήτηση.

Σε αυτή τη συζήτηση που θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα με εκπροσώπους και των 20 συλλόγων της Premier League, αναμένεται να πέσει στο τραπέζι το σενάριο του δικαιώματος να κάνουν ένσταση οι προπονητές στην απόφαση του VAR. Με αυτό το δικαίωμα, θα υποχρεωθεί ο διαιτητής και ο βοηθός του που βρίσκονται στο δωμάτιο ελέγχου, να ξαναδούν τη φάση ακόμα πιο προσεκτικά μήπως και βρουν κάτι που δεν παρατήρησαν για την αρχική τους απόφαση.

Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και είναι κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενο να επιτραπούν οι ενστάσεις στους προπονητές, αφού έτσι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση στην εξέλιξη των αναμετρήσεων που ήδη σταματούν γι’ αρκετά λεπτά όταν υπάρχει περίεργη φάση…