28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

GG το ΑΕΛ – Πάφος, με απόδοση 1.90 στην BET ON ALFA

By on 4 Νοεμβρίου, 2019 0 365 Views

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α κατηγορίας, ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Πάφο που θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο και θα αρχίσει στις 19:00. Από νίκη επί του Απόλλωνα προέρχεται η ΑΕΛ, ισοπαλία με τον Εθνικό ήταν το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής για την Πάφο.

Προσφέρεται και το σημερινό ματς από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy. Επίσης μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας σε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Με απόδοση 1.60 η ΑΕΛ προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη, στο 5.10 είναι η απόδοση για διπλό της Πάφου και στο 3.65 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.85, στο 1.80 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και στο 1.90 προσφέρεται το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες τους κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.