19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μέρες χαράς και ευτυχίας για το Ράγιος.Τι λέει για το μυστικό της Ανόρθωσης,τον Τιμούρ,το συμβόλαιο του,τον κόσμο

Μέρες χαράς και ευτυχίας για το Ράγιος.Τι λέει για το μυστικό της Ανόρθωσης,τον Τιμούρ,το συμβόλαιο του,τον κόσμο

By on 4 Νοεμβρίου, 2019 0 548 Views

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού πρωταθλήματος, ο Ρούμπεν Ράγιος, δεν κρύβει την χαρά και την ευτυχία του .Η γέννηση της κόρης του σε συνδυασμό με την πορεία της Ανόρθωσης και την φόρμα που διανύει τον κάνουν χαρούμενο και ευτυχισμένο . Μίλησε στον SuperSportFM 104.0 για την απόδοση του,τον Κετσπάγια ,το μυστικό της πορείας της Ανόρθωσης και το συμβόλαιο του
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Για τη γέννηση της κόρης του:
 «Είμαι χαρούμενος. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Είμαι χαρούμενος, αφού το μωρό είναι καλά, όπως και η μητέρα του. Για αυτό και αφιέρωσα τα δύο γκολ χθες στο μωρό μου και στη γυναίκα μου».
Αν είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του: «Φυσικά. Δεν μπορώ να έχω μεγαλύτερη χαρά τώρα. Είναι οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου».
Για το μυστικό της φετινής Ανόρθωσης: «Η σκληρή δουλειά. Τα δίνουμε όλα στην προπόνηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει μια πολύ καλή λειτουργία στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα».
Για τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Αυτό που είπα και πριν. Η σκληρή δουλειά. Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη, από όλους στην ομάδα. Είναι και η χαρά με τη γέννηση της κόρης μου. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατό».
Αν μπορεί η Ανόρθωση να μείνει ως τέλος στην κορυφή: «Υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στο γήπεδο τη σκληρή δουλειά, να βελτιωνόμαστε και θα έχουμε επιτυχίες. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος, όμως πιστεύω ότι μπορεί η Ανόρθωση να παραμείνει στα ψηλά».
Για το πρωτάθλημα: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Οι ομάδες έχουν βελτιωθεί. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να τα δώσεις όλα για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, δουλεύουμε πολύ και τα πάμε πολύ καλά».
Για το συμβόλαιο του που λήγει τον Ιούνιο: «Απολαμβάνω τις στιγμές με την ομάδα και τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος στην Ανόρθωση, το μωρό μου γεννήθηκε εδώ. Θέλω να έχω επιτυχίες με την Ανόρθωση, θέλω τίτλους με την Ανόρθωση. Είμαι αφοσιωμένος, όμως, στο παρών. Για το συμβόλαιο, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν μιλήσαμε όμως ακόμα με τη διοίκηση».
Για τη σημασία της παρουσίας του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο: «Είναι νικητής, πιστεύει στη σκληρή δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι ότι μεταδίδει με τον τρόπο του στους παίκτες τις ιδέες του και τη φιλοσοφία του. Έχει πάθος στη δουλειά του και καταφέρνει να παίρνει το μάξιμουμ από τον κάθε ποδοσφαιριστή».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είδατε χθες πως πανηγυρίσαμε τα γκολ. Δείξαμε ότι είμαστε μια οικογένεια. Είναι το πιο σημαντικό, να έχεις καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Στον αγωνιστικό χώρο, ο ένας βοηθά τον άλλο».
Για τον κόσμο: «Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στο γήπεδο. Μας δίνει δύναμη. Με αυτούς είναι πιο εύκολο να κερδίζουμε. Δίνουμε τα πάντα, ο κόσμος το βλέπει και αυτό είναι σημαντικό. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος και την κατάκτηση του τίτλου».
Αν θα καταφέρει να αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ: «Γιατί όχι…».