24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θα αντέξει και αυτή τη φορά ο Κόπιτς;Απογοήτευση για την εικόνα της Πάφου

Θα αντέξει και αυτή τη φορά ο Κόπιτς;Απογοήτευση για την εικόνα της Πάφου

By on 4 Νοεμβρίου, 2019 0 369 Views

Πίκρα και απογοήτευση στην Πάφο για την ήττα από την ΑΕΛ, αλλά κυρίως από την εμφάνιση. Οι φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία με το τέλος του αγώνα. Όπως όλα δείχνουν, ο Ζέλικο Κόπιτς βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
«Δεν θα ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες. Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη και πήρε τη νίκη. Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Δεν είναι αυτή η εικόνα που βλέπουμε. Πρέπει να απολογηθούμε στον κόσμο. Υπάρχουν προσδοκίες, ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα να αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε στη Cytavision, o εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Κόπιτς μετά το τέλος του αγώνα της Πάφου με την ΑΕΛ και την ήττα με 2-0.

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την νίκη. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και κάρτες. Κάποιοι δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συμπαγείς. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την κατοχή. Θέλαμε να κάνουμε αλλαγές αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε, δεν ξέρω γιατί. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Η ΑΕΛ σκόραρε και 2ο γκολ και το ματς τέλειωσε” 

Για τις αποδοκιμασίες: “Στα τελευταία τρία παιχνίδια κερδίσαμε την Ομόνοια, είχαμε μετά δύο ισοπαλίες. Αρχίσαμε σιγά σιγά να ανεβαίνουμε. Σήμερα όμως είχαμε πολλά προβλήματα. Καταλαβαίνω τον κόσμο, έχουν προσδοκίες. Ειδικά μετά την περσινή σεζόν. Αυτό που θα μας ανεβάσει επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά, τίποτε άλλο”