16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μέτριο ντέρμπι με καλύτερο το ΑΠΟΕΛ αλλά η ΑΕΚ κράτησε το 0-0

Μέτριο ντέρμπι με καλύτερο το ΑΠΟΕΛ αλλά η ΑΕΚ κράτησε το 0-0

By on 2 Νοεμβρίου, 2019 0 422 Views

Το ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ είχε δύναμη πάθος και πολλές μονομαχίες αλλά δεν έφθασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης .Το ΑΠΟΕΛ είχε την υπεροχή και προσπάθησε περισσότερο για να πετύχει γκολ αλλά δεν είχε πολλές ευκαιρίες έτσι η ΑΕΚ που αμύνθηκε και στις αντεπιθέσεις απείλησε λίγο κράτησε το 0-0 και την παράδοση που έχει για θετικά αποτελέσματα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Πρώτες απώλειες βαθμών για το ΑΠΟΕΛ, μετά τις τέσσερεις νίκες που προηγήθηκαν. Με 13 βαθμούς παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ΑΕΚ που βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς.
Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο ξεκίνημα του δεύτερου και στα τελευταία λεπτά , όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Τόνιο. Από την άλλη, η ΑΕΚ ήταν ακίνδυνη και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ): Μπέλετς, Βούρος, Σάβιτς (67΄ Άλεφ), Μερκής, Μιχαΐλοβιτς, Ιωάννου, Σόουζα, Μάτιτς (85΄ Αλωνεύτης), Βιντιγκάλ, Τάμαρι (66΄ Πάβλοβιτς), Χαλένιους
Στον πάγκο: 
Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Χάνι, Ζοαοζίνιο, Σιέλης
ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Μοϊσόφ (66΄ Ραούλ), Γκονζάλεθ, Τρουγιόλς (62΄ Τάντι), Ακοράν, Τέτε, Σάστρε, Κάσες, Σπόλιαριτς (54΄ Χέφελ), Τρισκόφσκι, Γιάννου
Στον πάγκο: 
Χριστοδούλου, Ιωάννου, Ραούλ, Κίβενι, Κωνσταντίνου, Στεφάνου, Τρύφωνος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
 Βασίλης Δημητρίου (Χαράλαμπος Χαραλάμπους – Κυριάκος Σωκράτους), 4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή, Παρ.: Μάριος Τσαγγάρης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μερκής, Μάτιτς, Βούρος / Σπόλιαριτς, Γκονζάλεθ (3η), Τέτε, Σάστρε, Τρουγιόλς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: 
ΓΣΠ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 5.404 (4.891 από το ΑΠΟΕΛ και 513 από την ΑΕΚ)