26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Λευκό Χ σε μέτριο αγώνα Δόξα και Ν.Σαλαμίνα

By on 1 Νοεμβρίου, 2019 0 549 Views

Η Δόξα και η Νέα Σαλαμίνα εξήλθαν ισόπαλες 0-0 στον αγώνα με τον οποίο άρχισε η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Ντεμπούτο για τον κ. Ερανοσιάν στον πάγκο της Δόξας.

Πολύ λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με αρκετό πάθος και δύναμη.  Πολλές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών και παιχνίδι κέντρου κυρίως. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν για την Δόξα στο 77’, όπου ο Λουίς Κάρλος προσπάθησε να βρει τον Καλό με τον Κίσσα εξουδετερωμένο, όμως η πάσα του ήταν δυνατή. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα που είχε περισσότερες τελικές, δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση, αφού δυσκολεύτηκε να προσεγγίσει την εστία του Παρασκευά.

Με τον ένα βαθμό που πήραν οι δυο ομάδες, η Δόξα παραμένει στην τελευταία θέση, κάνοντας τους βαθμούς της 3, όπως και η Νέα Σαλαμίνα που παρόλο που ανεβαίνει στους 10, παραμένει στην 7η θέση.

ΔΟΞΑ: Παρασκευά, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Ζε Βαλέντε(79′ Χριστοφή), Ίταλο(66′ Καλό), Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Μέσκα, Μιντίκκης, Μπραμπίγια(73′ Λουίς Κάρλος)

Στον πάγκο: Γκρεμσλ, Φιντέλις, Αλεξάνδρου, Τραϊτσέφσκι, Χαραλάμπους, Καρλάο

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπό, Κορέια, Τσαμπούρης, Σαν Ρομάν, Μαριάνοβιτς(57′ Κωστή), Νουρ, Ελουντού(77′ Ρέινολντς), Τισντέλ(51′ Σίμσον), Κίνγκσλεϊ

Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Ζόρντι, Φουστάρ, Μαουρίτσιο, Παναγή, Σιαθάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουκτάρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: 100

Διαιτητής: Ιωάννης Αναστασίου
Α’ Βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου
Β’ Βοηθός: Τηλέμαχος Τηλεμάχου
4ος: Ανδρέας Στρούθου