19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Πρέπει να επανέλθουμε και να παίξουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο (video)

ΜΠΕΡΓΚ:Πρέπει να επανέλθουμε και να παίξουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο (video)

By on 30 Οκτωβρίου, 2019 0 535 Views

Παρακολουθήστε δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, κ. Χένινγκ Μπεργκ, για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Θα είναι όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πραγματοποιούν μια καλή αρχή στη σεζόν, εμείς από την άλλη δεν είχαμε καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν από το παιχνίδι αυτό και είμαι σίγουρος πως θα το πετύχουμε».

Τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να φτάσει στη νίκη; «Πρέπει αμυντικά να είμαστε δυνατοί και να αποδώσουμε στο ψηλότερό μας επίπεδο. Φυσικά πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Οπόταν θα είναι ίδια κατάσταση όπως και στα περισσότερα παιχνίδια».

Υπάρχει πίεση στην ομάδα λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων; «Ναι, ίσως. Φυσικά θα θέλαμε να είχαμε περισσότερες νίκες στους τρεις τελευταίους αγώνες. Είχαμε καλή αρχή στη σεζόν, όμως αν δείτε τις εμφανίσεις μας και τα παιχνίδια μας, μόνο σε αυτό με τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν στα επίπεδά μας και πολύ κάτω από αυτό που περιμένουμε. Πρέπει να επανέλθουμε και να βεβαιωθούμε πως θα παίξουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο στο επόμενο παιχνίδι. Ίσως ο Εθνικός αγωνιστεί όπως ο Ολυμπιακός. Γνωρίζαμε τις λύσεις με τον Ολυμπιακό όμως δεν μπορέσαμε να τις εφαρμόσουμε για διάφορους λόγους. Χρειάζεται να τα πάμε καλύτερα και να βεβαιωθούμε πως θα αποδώσουμε στα επίπεδα που θέλουμε. Φυσικά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ακόμη κι αν δεν είναι ντέρμπι, επειδή πραγματοποιούν πολύ καλή αρχή. Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πραγματοποιήσουμε καλύτερη εμφάνιση από ότι με τον Ολυμπιακό. Αν είμαστε καλύτεροι, θα κερδίσουμε».

Δεν είναι ικανοποιημένος ο κόσμος με τα τελευταία αποτελέσματα: «Δε νομίζω πως είναι κάποιος ικανοποιημένος. Ο κόσμος, οι παίκτες το προσωπικό. Φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί ξέρουμε πως απέναντι στον Ολυμπιακό δεν παίξαμε καλά όπως θα έπρεπε να κάνουμε. Κάθε παιχνίδι είναι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό δεν ήταν όπως οι υπόλοιπες. Πιστεύω πως η ομάδα έκανε πολλά καλά μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν. Χρειάζεται όμως να επανέλθουμε στα κανονικά μας επίπεδα».