26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τριάρα το ΑΠΟΕΛ και 4Χ4.Οι Ν.Σαλαμίνα έμεινε στις ευκαιρίες

Τριάρα το ΑΠΟΕΛ και 4Χ4.Οι Ν.Σαλαμίνα έμεινε στις ευκαιρίες

By on 28 Οκτωβρίου, 2019 0 710 Views

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε το ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Με τη νίκη αυτή, το ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας και τρία παιχνίδια στο… χέρι. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα με 9 βαθμούς παραμένει στην 7η θέση.
Το ΑΠΟΕΛ είχε ένα 8λεπτο ξέσπασμα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και τα τρία γκολ. Στο 66΄ ο Μερκής σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάτιτς, στο 70΄ ο Μάτιτς με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, με τον Βιντιγκάλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 74΄ με ένα εντυπωσιακό σουτ από μακρινή απόσταση.
Η Νέα Σαλαμίνα είχε πέντε ξεκάθαρες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Τρεις πριν να ανοίξει το σκορ το ΑΠΟΕΛ και άλλες δύο μετά το 3-0.
Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ έκαναν οι Ομάρ Χάνι και Χρίστος Σιέλης, περνώντας ως αλλαγή στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης.
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπό, Κορέια, Τσαμπούρης, Σαν Ρομάν, Κωστή, Νουρ (79΄ Μαριάνοβιτς), Ελουντού (70΄ Σίμπσον), Τισντέλ, Κίνγκσλεϊ (83΄ Μαουρίτσιο)
Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Ζόρντι, Φουστάρ, Ρέινολτς, Παναγή, Σιαθάς
ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ): Μπέλετς, Βούρος (84΄ Σιέλης), Μερκής, Σάβιτς, Άλεφ (46΄ Τάμαρι), Σόουζα, Μάτιτς, Μιχαΐλοβιτς, Βιντιγκάλ, Πάβλοβιτς, Χαλένιους (79΄ Χάνι)
Στον πάγκο: Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Μακρής, Καλογήρου, Αλωνεύτης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Μιχάλης Μαρίνου – Όμηρος Τζιωρτζής), 4ος: Αναστάσης Αναστάση, Παρ.: Κώστας Καπιτανής
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τισντέλ / Βιντιγκάλ, Μερκής
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»
ΘΕΑΤΕΣ: 1.500