28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Πω!Πω!Τι ματσάρα στη βροχή!ΑΕΚ-Ένωση4-4

By on 27 Οκτωβρίου, 2019 0 619 Views

Φοβερό παιγνίδι που τα είχε όλα.Οκτώ γκολ , δυο πέναλτι ,εναλλαγή στο σκορ ,αποβολή μάχες στη βροψή και τελικά 4-4.

Πραγματική ματσάρα έγινε στην «Αρένα» με δύο ανατροπές, οχτώ γκολ, δύο πέναλτι, δύο ακυρωθέν γκολ και πολλές μονομαχίες. Το μοναδικό πράγμα που δεν είχε η αναμέτρηση ήταν νικητή καθώς η ΑΕΚ και η Ένωση σταμάτησαν στο 4-4 και πήραν από έναν βαθμό.
Από το ξεκίνημα έπιασε καλό ρυθμό το παιχνίδι. Η Ένωση πέτυχε γκολ με τον Αγγελή στο 21΄ το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ μιας και ο Κύπριος αμυντικός ήταν καθαρά καλυμμένος. Στην εξέλιξη της φάσης η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Φιόλιτς (22΄) αλλά τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ. Αυτό γιατί ο Αγιρί στο 24΄ έφερε το παιχνίδι στα ισα με κεφαλιά, ενώ στο 33΄ ο Θεοδώρου επίσης με κεφαλιά έλκανε το 2-1 για την Ένωση γυρίζοντας το παιχνίδι. Στο 41΄ ο Βαλλιάνος με έναν κεραυνό κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα και έστειλε την Ένωση προηγούμενη με 3-1 στα αποδυτήρια.
Με το… καλημέρα της επανάληψης η ΑΕΚ  μείωσε σε 3-2 με τον Τρισκόφσκι στο 46΄, ενώ ο Σκοπιανός με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 55΄. Στο 65΄ πάλι ο «Τρίσκο» με πέναλτι έκανε την ολική ανατροπή αυτή την φορά για την ΑΕΚ κάνοντας το 4-3 αλλά η χρυσή αλλαγή του Σιβιέρο ο Ονησίφορος Ρουσιάς… πλήγωσε την πρώην του ομάδα με γκολ στο 72΄ διαμορφώνοντας το τελικό 4-4.Ακόμη ένα γκολ πέτυχε η Ένωση που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ ενώ ορθά αποβλήθηκε ο Γκαρσία της ΑΕΚ που έπαιξε για 20 λεπτά περίπου με 10 παίκτες.

Ο διαιτητής Κ.Φελλλάς στο πρώτο του παιγνίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία.Άφησε πλεονεκτήματα ,έδειξε σωστές κάρτες .Στο δεύτερο πέναλτι γελάστηκε αφού δεν φαίνεται παράβαση ωστόσο δεν μπορεί αυτή η φάση να επηρεάσει την γενικά καλή εικόνα που έδειξε στο ντεμπούτο του.

ΑΕΚ (Ι.Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τάντι (46΄ Ιωάννου), Τρισκόφσκι, Τέτε (85΄ Ακοράν), Φιόλιτς (79΄ Σπόλιαριτς), Γκονζάλεθ, Γκαρσία, Σάστρε, Ραούλ, Κάσες, Γιάννου
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου, Μοισόφ, Κίβενι,Αναστασίου, Ναού

ΕΝΠ (Γκ.Σιβιέρο): Κλέιμαν, Μιτρέφσκι, Αγγελή, Θεοδώρου, Ουντόζι (80΄ Ροντρίγκες), Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Αγιρί (58΄ Βαρέλα), Ριέρα, Βαλλιάνος, Μαϊσουράντζε
Στο πάγκο: Πέτρου, Σταρόκιν,  Κουμής, Σεπάνιακ, Κοσμά, Ρουσιάς,  Κυριάκου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαισουράντζε, Ριέρα, Βαλλιάνος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γκαρσία
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντίνος Φελλάς (Χ. Γεωργίου, Μ. Δημητριάδης), 4ος: Ν. Νεοκλέους