19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κεραυνοί από την Κυρία.Επίδειξη δύναμης με εξάρα στο Μακάρειο

Κεραυνοί από την Κυρία.Επίδειξη δύναμης με εξάρα στο Μακάρειο

By on 27 Οκτωβρίου, 2019 0 779 Views

Ο Κετσπάγια άλλαξε το σχηματισμό της επίθεσης και αιφνιδίασε τη Δόξα.Ντούρις και Κατσιαράβα άρχισαν μαζί τον αγώνα ,βρήκαν δίκτυα ,έδωσαν ασίστ και ταλαιπώρησαν την αντίπαλη άμυνα ενώ ο Ράγιος άνοιξε το σκορ ετοίμασε άλλα και συνέχισε τις ηγετικές εμφανίσεις.Το 0-6 μιλά από μόνο του και επιβεβαιώνει τις φετινές δυνατότητες της Ανόρθωσης που έχτισε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Με τη νίκη της, η Ανόρθωση, βρίσκεται, πλέον, μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και στο +2 από την Ομόνοια.

Η «Κυρία» ήταν απλή και ουσιαστική και επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της κόντρα σε ένα αντίπαλο που φανέρωσε τρανταχτές αδυναμίες σε όλες τις θέσεις και που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Από το πρώτο ημίχρονο, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Οι Ράγιος (10΄) και Ντούρις (36΄), έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, η νίκη πήρε διαστάσεις θριάμβου. Κατσαράβα (53΄), Σίλντενφελντ (58΄),  Νταουσβίλι (79΄) και Ντούρις (86΄) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Το γκολ του Νταουσβίλι, ήταν και το πιο όμορφο και αυτό που πανηγυρίστηκε περισσότερο από όλα.

ΓΚΟΛ
86΄ ΓΚΟΛ 0-6 Φάση διαρκείας στην περιοχή της Δόξας και ο Ντούρις με γυριστό πλασλε έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
79΄ ΓΚΟΛ 0-5 Εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση του Νταουσβίλι από μακρινή απόσταση, η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.Ήταν το πιο θεαματικό γκολ της βραδιάς.

58΄ ΓΚΟΛ 0-4 Σέντρα του Ράγιος, κεφαλιά του Σίλντενφελντ στα δίκτυα.
53΄ ΓΚΟΛ 0-3 Κάθετη πάσα του Ράγιος στον Κατσαράβα, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

36΄  ΓΚΟΛ 0-2 Σέντρα του Ράγιος, κεφαλιά πάσα του Κατσαράβα στον Ντούρις, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

10΄ ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σελίν βρήκε τον Κατσαράβα στην περιοχή, αυτός γύρισε στον Ράγιος, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Γεωργιανός επιθετικός όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας, ήταν σε οριακή θέση οφ σάιντ.

ΔΟΞΑ (Ματθαίος Πιππίας): Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Αλεξάνδρου, Φιντέλις (68΄ Τραϊτσέφσκι), Λουίς Κάρλος (57΄ Μπραμπίγια), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Καρλίτος, Μέσκα, Καρλάο (46΄ Ίταλο)

Στον πάγκο: Παρασκευά, Ζε Βαλέντε, Παπαφώτης, Χαραλάμπους, Μιντίκκης, ΧριστοφήΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν (58΄ Νταουσβίλι), Αρτυματάς, Μαργκάσα, Ράγιος (73΄ Βασιλακάκης), Μανθάτης (46΄ Ιωάννου), Kατσαράβα, Ντούρις
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κοφί, Εγγλέζου, Σαντίκ, Καλτσάς, Χατζηβασίλης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Δημητρίου (Στέλιος Νικήτα – Ιωάννης Λαζάρου), 4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου, Παρ.: Ανδρέας Γεωργίου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μέσκα, Λουίς Κάρλος, Μουκτάρης
ΓΗΠΕΔΟ: Μακάρ
ειοΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 554