23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι που να ήμασταν τόσο αδύναμοι στο αμυντικό κομμάτι

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι που να ήμασταν τόσο αδύναμοι στο αμυντικό κομμάτι

By on 27 Οκτωβρίου, 2019 0 592 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΕΝΠ, ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιντιάκεθ ανέφερε…

“Μετά από το αποψινό παιχνίδι θα προσπαθήσω να βρω κάποια εξήγηση. Είναι δύσκολο να πεις τι συνέβη απόψε. Στα 3 χρόνια που είμαι στην Κύπρο δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι που να ήμασταν τόσο αδύναμοι στο αμυντικό κομμάτι. Με αυτό το πρόσωπο, με αυτή την αδυναμία δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα, στην μετάβαση στο τρανζίσιον είναι πολύ επικίνδυνη με τους γρήγορους παίκτες της. Σκόραρε και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Δεν δείξαμε ούτε προσωπικότητα ούτε χαρακτήρα.

Στο β’ μέρος επιστρέψαμε, σκοράραμε 3 γκολ αλλά επιτρέψαμε στον αντίπαλο να ισοφαρίσει. Όπως και με την ΑΕΛ δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Να πω συγνώμη στον κόσμο, ξέρω ότι έχω πάρα πολλή δουλειά να κάνω και θα την κάνω.

Υπάρχει ευθύνη στην αμυντική γραμμή, αλλά και σε όλη την ομάδα. Δεχθήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις. Στο πρώτο γκολ, από στημένη φάση διώξαμε την μπάλα και στην επαναφορά δεν αμυνθήκαμε σωστά. Υπάρχει ευθύνη, πρέπει να το αντιληφθούν και οι ποδοσφαιριστές. Εγώ προσωπικά είμαι έκπληκτος. Η ΕΝΠ σκόραρε 4 γκολ και δημιούργησε άλλες 4-5 ευκαιρίες για γκολ”.