24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Όρθιος ο Ολυμπιακός στο ΓΣΠ,Χαμένη η Ομόνοια(1-1)

By on 25 Οκτωβρίου, 2019 0 713 Views

Η Ομόνοια για τρίτο συνεχόμενο παιγνίδι αγνοεί τη νίκη.Μετά την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ανόρθωση απέναντι στον Ολυμπιακό δεν βρήκε λύσεις και με μέτρια απόδοση παραχώρησε ισοπαλία 1-1.Αν και προηγήθηκε δεν ανέβασε στροφές και ο Ολυμπιακός που έπαιξε γενναία με σωστή και έξυπνη τακτική αντέδρασε και ισοφάρισε ενώ προσπάθησε και για δεύτερο γκολ.Χαμένη η Ομόνοια από το αποτέλεσμα ,επιτυχία για τον Ολυμπιακό που δεν φοβήθηκε τον αγώνα και στάθηκε όρθιος στο ΓΣΠ. Οι «πράσινοι» δεν ήταν καθόλου καλοί. Αντιθέτως, ο «τακτακαλάς» είχε τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, και είχε την πιο κλασσική ευκαιρία στο τέλος για να φτάσει και στην νίκη. Ο Τιάγκο είχε δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 47′ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου δεν τα έβαλε κάτω, και έφτασε στην ισοφάριση στο 60′ με τον Ζαχαρίου.
Η Ομόνοια που μένει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη μετά τα ματς με Πάφο και Ανόρθωση, ανεβαίνει όμως προσωρινά στην κορυφή και στους 12 βαθμούς. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός που ακόμη δεν έχει γευτεί τη νίκη στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, παίρνει δίκαια βαθμό στο ΓΣΠ και ανεβαίνει στους 4 βαθμούς, παραμένει όμως στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Μαυρίας, Λέζιακς, Κατελάρης, Γκόμεθ, Τιάγκο, Εζρά(46′ Ορτέγα), Μποτεάκ(79′ Χριστοφή), Ντάρμπισαϊαρ

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Χούμποτσαν, Περέιρα, Μανρίκε, Κούσουλος, Βίτορ, Κακουλλής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κίρεφ, Ψάλτης, Σαμπίνια, Σιντιμπέ, Κίκο, Οικονομίδης, Βινίσιους, Ζαχαρίου, Μπιλάλ(88′ Νάνι), Ντουβεντρού(80′ Κα), Αγιτέ(68′ Αζουλάο)

Στον πάγκο: Μπάιζα, Ενόχ, Ροζέριο, Σωτηρίου, Κυριάκου, Παχίπης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάρμπισαϊαρ / Σαμπίνια, Ζαχαρίου

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 6167(166 οι φίλοι του Ολυμπιακού)

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή
Α’ Βοηθός: Νίκος Καλησπέρας
Β’ Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου
4ος: Λεόντιος Τράττου