25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΔΙΑΚΕΘ:Για εμάς είναι καλό που υποδεχόμαστε τώρα την Ένωση

ΙΔΙΑΚΕΘ:Για εμάς είναι καλό που υποδεχόμαστε τώρα την Ένωση

By on 25 Οκτωβρίου, 2019 0 649 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο Βάσκος προπονητής, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα.
Η τοποθέτηση του για τις απουσίες: «Υπάρχουν απουσίες, οι Φλοριάν και Πλάνας μένουν εκτός «μάχης», ενώ οι Ακοράν και Τρουγιόλς είναι δύσκολο να προλάβουν, παρόλο που ανέβασαν επίπεδο ετοιμότητας».
Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Είναι σημαντικό ματς, ανεξάρτητα εάν ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, τέτοια ματς τα χρειαζόμαστε, ειδικότερα μέσα στην έδρα μας. Η Ένωση είναι καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα».
Έχετε παρακολουθήσει την αντίπαλο; «Την είδα με ΑΠΟΕΛ, Δόξα και Νέα Σαλαμίνα και μπορώ να πω πως αδικείται από τη συγκομιδή βαθμών. Για εμάς είναι καλό που υποδεχόμαστε τώρα την Ένωση, διότι υπάρχουν επιστροφές κάποιον σημαντικών μονάδων μας».
Για τον Γιάννου: «Δουλεύει σκληρά για να βρει ρυθμό, όταν χάνει ένας επιθετικός ευκαιρίες σημαίνει ότι βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, αλλά δε βρίσκει στόχο, θα έρθουν τα τέρματα για τον επιθετικό μας».

ΙΒΑΝ ΦΙΟΛΙΤΣ
Για τον αγώνα με την Ένωση: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Ένωση και ας παίζουμε μέσα στην έδρα μας, πρέπει να προσέξουμε τους αντιπάλους μας».
Για την προσαρμογή του: «Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να προσαρμοστώ στις καιρικές συνθήκες, ενώ για την ομάδα με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, αλλά κυρίως ο Ιβάν Τρισκόφσκι».
Για το πρωτάθλημα: «Είναι περίπου όπως εκείνο της Κροατίας, ενώ μοιάζει και με εκείνο του Βελγίου. Εδώ, χρειάζονται περισσότερα τρεξίματα, ειδικότερα στα ντέρμπι».
Για την απόδοση του:«Δεν έδωσα ακόμη το απόλυτο των δυνατοτήτων μου. Προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο παιχνίδι με παιχνίδι. Τις πρώτες μου μέρες στην Κύπρο, αλλά και οι καιρικές συνθήκες, είναι φυσιολογικό να χρειάζομαι λίγο χρόνο. Προσαρμόζομαι στην ομάδα, στις απαιτήσεις και με τους συμπαίκτες μου. Ο Τρισκόφσκι αλλά και άλλοι παίκτες με βοήθησαν πάρα πολύ. Αισθάνομαι μέρος αυτής της ομάδας και μπορώ να δώσω περισσότερα. Αυτό δεν είναι ότι μπορώ να δώσω στην ΑΕΚ. Μπορώ να δώσω περισσότερα».