16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Είναι ξεκάθαρο πως η Ανόρθωση άξιζε να κερδίσει.Απο MRI ο Οκριαβίλι

ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Είναι ξεκάθαρο πως η Ανόρθωση άξιζε να κερδίσει.Απο MRI ο Οκριαβίλι

By on 21 Οκτωβρίου, 2019 0 595 Views

Ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε το πρωί στον Super Sport FM 104.0 με αφορμή το χθεσινοβραδινό ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:
«Ήταν αρκετός ο κόσμος και απίστευτη η στήριξη τους. Σε κάποια σημεία ήταν ασφυκτική η πίεση στον αντίπαλο. Όταν ο ίδιος ο Κετσπάγια αναφέρεται περί συγκινητικής επιστροφής, αξίζει να κάνουμε ειδική αναφορά. Να τους δείξουμε και να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να έχουν αυτό τον κόσμο και αυτή την ατμόσφαιρα ώστε κανένας αντίπαλος να μην περνά εύκολα από το Αντώνης Πάπαδόπουλος. Δεν ήταν μόνο η επιστροφή του Κετσπάγια, αλλά και η δουλειά των παικτών και της διοίκησης. Πιστεύει ο κόσμος πως μπορεί η ομάδα να πετύχει κάτι καλό».

Για το ντέρμπι: «Είχαμε πιο ξεκάθαρες φάσεις, ο Φαμπιάνο έδιωξε το σουτ του Σαντίκ, ο Τιάγκο ανέκοψε τη μπάλα στην γραμμή. Υπήρχε και μια φάση στο 88’ στην οποία πιθανόν να δικαιούμασταν πέναλτι, καθώς στην προσπάθεια του να πηδήξει ο Κατσαράβα ανακόπηκε από αντίπαλο. Γίνεται ξεκάθαρο ποια ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει, άλλωστε το είπε και ο Μποτεάκ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι πως δώσαμε τρία ντέρμπι στα οποία παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλο. Μπορούμε να αισιοδοξία. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Φαίνεται πως θα έχουμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Ο Απόλλωνας ηττήθηκε, ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύτηκε. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Αγωνιστικά: «Ο Οκριασβίλι θα περάσει από MRI μέσα στην μέρα λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στην τελευταία προπόνηση. Όταν έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζει πρόβλημα».