29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΚΗΣ:Δεν υπάρχει μυστικό…Προσπαθούμε για την επιβίωση του Εθνικού

ΚΙΚΗΣ:Δεν υπάρχει μυστικό…Προσπαθούμε για την επιβίωση του Εθνικού

By on 21 Οκτωβρίου, 2019 0 849 Views

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου μίλησε το πρωί στον Super Sport FM 104.0 μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του επί του Απόλλωνα το βράδυ του Σαββάτου (19/10), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:
«Το πιστεύαμε παρά τις δυσκολίες, είχαμε λίγη τύχη αξίζουν όμως συγχαρηρία στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους κι έφτασαν σε αυτή την μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλωνας. Δεν ήταν μόνο η τύχη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους οι ποδοσφαιριστές μας. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις  όποιες ευκαιρίες θα βρίσκαμε απέναντι στον Απόλλωνα. Αν δεν παίξεις «κλεφτοπόλεμο» δεν μπορείς να κερδίσεις αυτή την ομάδα. Είχαμε πειθαρχία. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τιμωρούν το παραμικρό λάθος του αντιπάλου…».

Το μυστικό της φετινής πορείας:
«Δουλειά και δουλειά… δεν υπάρχει μυστικό. Τίποτε δεν έγινε ακόμα, δεν πάμε για πρωτάθλημα, τώρα αρχίσαμε πήραμε κάποιους βαθμούς αλλά πήραμε και κάποιους που ίσως να ήταν και διαφορετικά τα πράγματα. Πρεπει να είμαστε μια ομάδα, δεν υπάρχει μυστικό γίνεται προσπάθεια από όλους προπονητες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Ήρθαν άτομα που έχουν τρομερή όρεξη, δίνουν δύναμη και πραγματικά νιώθω ασφάλεια απέναντι στους παίκτες και τους προπονητές. Με το «τζιενγκενιό» δεν κάμνεις τίποτε, κάνουμε αγώνα επιβίωσης και όχι πρωταθλητισμό. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες, το παλεύουμε. Οι φίλοι του Απόλλωνα έκοψαν 170 εισιτήρια, τα λεφτά δεν φτάνουν ούτε για τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου.

Ενόψει του επόμενου αγώνα με την Πάφο:
«Όλα είναι πολύ δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το κέρδος…».

Για τον προπονητή: «Πολλές φορές του κάνω αυστηρή κριτική. Είναι τίμιος, φιλόδοξος ο Γιώτης Εγκωμίτης… Είναι εργατικός με μπόλικη όρεξη.