26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πήρε τα πάνω της η Ν.Σαλαμίνα(τρίποντο στο Παραλίμνι)

Πήρε τα πάνω της η Ν.Σαλαμίνα(τρίποντο στο Παραλίμνι)

By on 20 Οκτωβρίου, 2019 0 924 Views

Πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη η Νέα Σαλαμίνα η οποία έφυγε με σημαντικό διπλό από το «Τάσος Μάρκου» επικρατώντας 1-0 της Ένωσης. Το γκολ που έκρινε η αναμέτρηση το πέτυχε ο Νουρ στο 38΄ και οι «ερυθρόλευκοι» παρά την πίεση σε κάποια σημεία άντεξαν και πανηγύρισαν τη νίκη. Βέβαια είχαν και τις δικές τους καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και να… καθαρίσουν.
Το ματς:
Ένα δίλεπτο και μόνο μπορούμε να κρατήσουμε από το πρώτο μέρος. Όλα έγιναν από 36΄ μέχρι και ο 38΄. Στο 36΄ ο Κουμής έκανε την συρτή μπαλιά και ο Λαμπότ πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Σεπάνιακ και στην αντεπίθεση η Νέα Σαλαμίνα σκόραρε. Στο 38΄ ο Τισντέλ έκανε το γύρισμα στον Νουρ ο οποίος έπιασε το συρτό σουτ, η μπάλα χτύπησε και στον Σπόλιαριτς και κατέληξε στα δίκτυα. Με το καλό σουτ του Μαϊσουράτζε απείλησε η Ένωση για ισοφάριση, αυτό πέρασε λίγο έξω και οι δύο ομάδες… κατηφόρισαν με το 0-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Από το ξεκίνημα του είχε φάσεις συνεχώς το β΄ ημίχρονο. Η Νέα Σαλαμίνα έχασε τρεις απανωτές ευκαιρίες με Κινγκσλει, Τισντέλ και Νουρ. Δεν έγινε το 2-0 και η Ένωση ανέβηκε. Την κεφαλιά του Σεπάνιακ στο 72΄ την απέκρουσε ο Κίσσας και την κεφαλιά του Αγγελή στο 73΄ την απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Νουρ. Στο 87΄ η κεφαλιά του Σεπάνιακ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ενδιάμεσα οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ευκαιρία με τετ α τετ του Σιαθά (86΄).
Το λάθος του διαιτητή ήταν όταν στο 82΄ δεν υπέδειξε την παράβαση για πέναλτι όπερ της Ένωσης όταν ο Λαμπότ έσπρωξε καθαρά τον Θεοδώρου εντός περιοχής.

ΕΝΠ (Γκ.Σιβιέρο): Κλέιμαν, Κουμής (67΄ Βαρέλα), Βαλλιάνος, Αγγελή, Κυριάκου, Μαϊσουράτζε (74΄ Ρουσιάς), Ριέρα, Σπόλιαριτς, Ουντόζι (67΄ Αγιρί), Θεοδώρου, Σεπάνιακ
Στον πάγκο:
 Πέτρου, Μιτρέφσκι, Μουλαζίμης, Σταρόκιν, Κοσμά, Κάρλος Αλμπέρτο

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ.Πουρσαιτίδης)Κίσσας, Νουρ, Κίνγκσλει, Ρομάν, Κωστή (76΄ Μαριάνοβιτς), Λαμπότ, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Τισντέλ (83΄ Σίμπσον), Κορέια, Ελουντού (80΄ Σιαθάς)
Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Ντελγκάδο, Φουστάρ,  Μαουρίτσιο, Ρέινολντς, Παναγή


ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 300
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κυριάκος Χριστοδούλου (Ο. Τζιωρτζής, Ε. Ευαγόρου), 4ος: Ι. Αναστασίου