26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aκάθεκτος ο Εθνικός.Κέρδισε και τον Απόλλωνα 1-0 με τον Κονέ σκόρερ

Aκάθεκτος ο Εθνικός.Κέρδισε και τον Απόλλωνα 1-0 με τον Κονέ σκόρερ

By on 19 Οκτωβρίου, 2019 0 821 Views

Η εξαιρετική πορεία του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκε. Η ομάδα της Άχνας επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα στο Δασάκι, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη της 6ης αγωνιστικής.


Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, σημείωσε ο Ιμπραχίμ Κονέ στο 87΄, μετά από μια εξαιρετική αντεπίθεση. Στους 10 βαθμούς έφτασε ο Εθνικός, που συγκατοικεί στην κορυφή, μαζί με Ανόρθωση και Ομόνοια.
Την τρίτη ήττα σε έξι αγώνες γνώρισε ο Απόλλωνας, ο οποίος με 7 βαθμούς υποχώρησε στην 5η θέση.

Είναι αλήθεια πως ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και άξιζε καλύτερης τύχης αφού είχε την υπεροχή και ευκαιρίες ωστόσο το ξέραμε και πριν από τον αγώνα ότι ο Εθνικός θα αμυνθεί και θα προσπαθήσει στις αντεπιθέσεις να πάρει βαθμολογικό κέρδος κάτι που κατάφερε σε μια εκπληκτική αντεπίθεση κοντά στο φινάλε.Προηγουμένως χρειάστηκε ο Μποκατίνοφ και η άμυνα του να δώσουν μάχες για να κρατήσουν το μηδέν .Όσο και αν το αποτέλεσμα αδικεί τον Απόλλωνα με βάση την εικόνα του αγώνα η αλήθεια είναι ότι λίγο πολύ όλοι περίμεναν ότι αυτή θα ήταν η τακτική των δυο ομάδων. Και στην τακτική η ομάδα του Εγκωμίτη ήταν κερδισεμένη αφού άντεξε στην πίεση και στην αντεπίθεση κέρδισε τον αγώνα επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι σκληρό καρύδι στο πρωτάθλημα.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκαντίνοφ, Κυπριανού, Ευσταθίου, Μαρκόσκι, Ντεϊβίσον, Γκλομπάρ, Μιγκελίτο (90΄+3 Χαραλάμπους), Κουντόμπιακ, Παπαγεωργίου (57΄ Λαμπάν), Κονέ, Κοστόφσκι
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Φοινίρης, Μ. Ηλία, Χριστοφή, Α. Ηλία, Ιωάννου, ΜαρκόφσκιΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Αγκίρε, Σακέτι (69΄ Σαρδινέρο), Κυριάκου, Νσούε, Γιαννιώτας (78΄ Πίττας), Παπουλής (63΄ Μάρκοβιτς), Ζελάγια
Στον πάγκο:
 Δημητρίου, Βολοτίνεν, Σάλαϊ, Σελίμοβιτς, Μ΄Πιντά, Καρ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεόντιος Τράττος (Τηλέμαχος Τηλεμάχου – Πέτρος Πέτρου), 4ος: Νεόφυτος Νεοφύτου, Παρ.: Μιχάλης Αργυρού
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντεϊβίσον, Μαρκόσκι, Λαμπάν Σακέτι, ΓιούστεΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: 
ΔασάκιΘΕΑΤΕΣ: 400