28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Σόλσκιερ: «Πογκμπά – Ζιντάν μαζί; Κανένα πρόβλημα»

By on 19 Οκτωβρίου, 2019 0 333 Views

Χαλαρός είναι ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ σε ό,τι αφορά τον Πολ Πογκμπά και τις φήμες για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη φωτογραφία με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο συμπατριώτης του προπονητής της Ρεάλ βρέθηκαν μαζί στο Ντουμπάι, όπως απέδειξε η φωτογραφία της Daily Mirror, αλλά ο τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Αντιθέτως, ο Σόλσκιερ υποστήριξε ότι ο Πογκμπά, για τη διάθεση του οποίου είπε τα καλύτερα, είναι κομμάτι του πλάνου που υπάρχει στο κλαμπ για το μέλλον.

«Δεν έχω ακούσει τον Πογκμπά να λέει ότι δε θέλει να είναι εδώ. Ο Πολ θέλει να παραμείνει και να παίξει καλά. Είναι κομμάτι του πλάνου μας για το μέλλον, του έκαναν κριτική για όλα, αλλά ήταν τραυματίας, θα μπορούσε να μην παίξει με Ροτσντέιλ και Αρσεναλ. Ηθελε όμως να παίξει, ήθελε να προσπαθήσει πολύ παρά το γεγονός ότι πονούσε. Και τώρα υπάρχει αυτή η φωτογραφία και θέλετε να τη σχολιάσω. Οταν είσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προφανώς θα σε φωτογραφίζουν και θα υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό», ήταν τα λόγια του Νορβηγού.