29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κύπρος – Λευκορωσία σήμερα στις 15:30 στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Κύπρος – Λευκορωσία σήμερα στις 15:30 στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

By on 15 Οκτωβρίου, 2019 0 415 Views

Στιγμιότυπο από το εκτός έδρας παιχνίδι μας με τη Νορβηγία.
———————————————-


Με αντίπαλο τη Λευκορωσία συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 15:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Η Κύπρος συμμετέχει στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης και ο αγώνας με τη Λευκορωσία θα είναι ο τέταρτος στη διοργάνωση που διανύουμε.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στις τοποθετήσεις του  ήταν ξεκάθαρος ως προς το στόχο της σημερινής αποστολής.

Ο Νίκος Ανδρονίκου χαρακτηρίζει κλειδί για την περαιτέρω πορεία μας το παιχνίδι με τη Λευκορωσία και όπως είναι διαμορφωμένο το βαθμολογικό σκηνικό στον όμιλο μας, επιτυχία θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας.

Ο κεντρικός οπισθοφύλακας της Εθνικής μας Παύλος Κορρέα, μιλώντας για το παιχνίδι ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

«Βλέποντας και τα άλλα αποτελέσματα στον όμιλο μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στόχος μας είναι η νίκη.

Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, να κυνηγήσουμε τη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και σύμφωνα με τις ενδείξεις, η τεχνική ηγεσία θα στηρίξει βασικά το πλάνο δράσης στους ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή στους εκτός έδρας αγώνες του Σεπτεμβρίου σε Νορβηγία και Ολλανδία αντίστοιχα.

Η Λευκορωσία προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τη Νορβηγία και ο αγώνας της στην Κύπρο θα είναι ο πρώτος που θα δώσει εκτός έδρας.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σλοβάκος Michal Ocenas με βοηθούς τους συμπατριώτες του Michal Tomcik και Peter Kovac. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Jan Carlsen και παρατηρητής αγώνα ο Άγγλος Stephane Keller.

Χορηγός της Εθνικής μας Ελπίδων είναι η ΕΚΟ.

*Με τη Λευκορωσία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι στην προκριματική φάση του 2017 και τότε χάσαμε στην Κύπρο με 1-0 και στο εκτός έδρας παιχνίδι φέραμε ισοπαλία 2-2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ9-36
2.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ8-46
3.ΝΟΡΒΗΓΙΑ3-24
4.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ11-34
5.ΚΥΠΡΟΣ3-73
6.ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ0-150