Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Προετοιμάζεται ενόψει Λευκορωσίας η Εθνική Ελπίδων (φιλική νίκη επί της Δόξας)

10 Οκτωβρίου, 2019
240 Views
0 Comments
Προετοιμάζεται ενόψει Λευκορωσίας η Εθνική Ελπίδων (φιλική νίκη επί της Δόξας)

Στιγμιότυπο από το σημερινό φιλικό.
—————————-

Σε φιλικό σημερινό παιχνίδι που έγινε στα βοηθητικά του Μακαρείου Σταδίου, η Εθνική Ελπίδων μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νίκησε με 2-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Το σκορ άνοιξε στο 53ο λεπτό ο Μιχάλης Χριστοδούλου μετά από εξαιρετικό συνδιασμό που προηγήθηκε από τους Μιχάλη Χαραλάμπους και Παναγιώτη Λουκά και το 2-0 διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό από το Μιχάλη Χαραλάμπους, μετά από μακρινή μπαλιά του Σιών Ιωάννου.

Χρήσιμο φιλικό ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής μας με τη Λευκορωσία, την ερχόμενη Τρίτη στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Στο φιλικό με τη Δόξα Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 24 ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των διεθνών μας.

Η Εθνική μας άρχισε το φιλικό με τους Παρασκευά, Σιέλη, Πηλέα, Αρτυματά, Κορρέα, Άδωνη, Χατζηπασχάλη, Νεοφύτου, Γερολέμου, Ρόουλς, Σωτηρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δημητρίου, Κυριακίδης, Σεργίου, Στ. Παντελή, Παπαμιχαήλ, Σπόλιαριτς, Ιωάννου, Πολυκάρπου, Μ. Χαραλάμπους, Μ. Χριστοδούλου, Αναστασίου, Λουκά, Παναγιώτου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί καθημερινά μέχρι τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης.

Comments are closed.