20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όρθια η Ένωση .Αιφνιδίασε νωρίς και κέρδισε την Δόξα στο Μακάρειο

Όρθια η Ένωση .Αιφνιδίασε νωρίς και κέρδισε την Δόξα στο Μακάρειο

By on 5 Οκτωβρίου, 2019 0 3385 Views

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η Ένωση που πέρασε αλώβητη από το Μακάρειο Στάδιο, κερδίζοντας με 3-1 τη Δόξα. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Γκουστάβο Σιβιέρο στον πάγκο της ομάδας του Παραλιμνίου.

Οι βυσσινί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο παιχνίδι. Στο 3’ και στο 4’, με δυο γκολ του Θεοδώρου πήραν πολύ σημαντικό προβάδισμα με την Δόξα… να αργεί να βγει στο γήπεδο. Κανείς δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα από τους φιλοξενουμένους, που πάγωσαν το ρυθμό και έλεγξαν το παιχνίδι. Η Δόξα, θέλησε να ανεβάσει απόδοση και έφτασε στη μείωση του σκορ στο 37’ με τον Καρλίτος που έδωσε κάτι διαφορετικό στην ομάδα της Κατωκοπιάς με την είσοδό του στο παιχνίδι.

Στο β΄ ημίχρονο, η Δόξα μπήκε καλύτερα, έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες, όμως η Ένωση βρήκε την πιο κλασσική στο 56’ με τον Θεοδώρου να μην μπορεί να κάνει το χατ-τρικ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κυριάκου ανέβηκε πιο ψηλά από όλους σε κόρνερ του Αγκίρι και έδωσε ξανά προβάδισμα… δυο γκολ στην Ένωση. Στη συνέχεια, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, τίποτα δεν άλλαξε, με τον Κλέιμαν να είναι σε εξαιρετική βραδιά και να κρατάει το σκορ μέχρι το τέλος, αφού είπε «όχι» σε Ίταλο και Καρλίτος.

Ντεμπούτο λοιπόν για τον Γκουστάβο Σιβιέρο στον πάγκο των βυσσινί, με το δεξί.

57′ ΓΚΟΛ για την Ένωση. Μετά από κόρνερ του Αγκίρι ο Κυριάκου ανέβηκε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκρεσμλ.

37′ ΓΚΟΛ για την Δόξα. Ο Καρλάο γύρισε την μπάλα στον Λουίς Κάρλος που με μονοκόμματο σουτ μείωσε στο σκορ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

4′ ΓΚΟΛ για την Ένωση. Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από την Ένωση. Ο Σεπάνιακ βρήκε τον Θεοδώρου μέσα στην περιοχή που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γρεμσλ για δεύτερη φορά.

3′ ΓΚΟΛ για την Ένωση. Ο Αγκίρι βρήκε τον Θεοδώρου με κάθετη πάσα, έβαλε την μπάλα μπροστά, ξεπέρασε και τον Γκρεμσλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΟΞΑΓκρεμσλ, Μουκτάρης, Κάρλος, Μπόλιεβιτς(62′ Ζε Βαλέντε), Ασαμόα, Αλεξάνδρου, Τραϊτσέφσκι, Μιντίκκης, Καρλάο, Χριστοφή(34′ Καρλίτος), Μπραμπίγια(62′ Ίταλο). 

Στον πάγκο: Παρασκευά, Φιντέλις, Παπαφώτης, Δημοσθένους, Χαραλάμπους, Χατζηκωνσταντή. 

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Σεπάνιακ, Αγγελή, Θεοδώρου(74′ Κουμής), Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Αγκίρι(67′ Στάροκιν), Ριέρα(39′ Ροντρίγκεζ), Βαλλιάνος, Α. Κυριάκου, Μαϊσουράντζε.

Στον πάγκο: Πέτρου, Μιτρέφσκι, Μουλαζίμης, Ρουσιάς, Κολοκούδιας, Κ. Κυριάκου. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρλίτος, Μπραμπίγια / Μαϊσουράντζε, Αμπαρτζουμιάν(3η), Κουμής
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: 100

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Παρατηρητής:  Καπιτανής Κώστας