26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Επιτακτική ανάγκη η νίκη λένε στην ΑΕΚ

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2019 0 3544 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ, μίλησε στον SuperSportFM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν νίκησε ούτε τον Απόλλωνα: «Θέλαμε πολύ τη νίκη, δεν είμαστε ικανοποιημένοι που δεν τα καταφέραμε, όμως είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Η ομάδα πάλεψε μέχρι το φινάλε. Θα κρατήσουμε τα θετικά και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον Εθνικό».
Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό: «Ο στόχος δεν αλλάζει. Γίνεται όμως πιο επιτακτική η ανάγκη της νίκης. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία».
Για το ελαφρυντικό των σημαντικών απουσιών: «Από το ξεκίνημα της σεζόν, το λάθος ήταν μόνο σε ένα παιχνίδι. Είναι μονόδρομος η νίκη».
Για τα αγωνιστικά: «Κάσες και Τέτε είναι τιμωρημένοι. Έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Φακούντο και Πλάνας. Για τους υπόλοιπους, θα αναφερθούμε στη δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή. Είδαμε και παιδιά που αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που πήραν στο τελευταίο παιχνίδι».