20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mεγάλο ντέρμπι στην Αρένα.(ΑΕΚ-Απόλλων για την πρεμιέρα)

Mεγάλο ντέρμπι στην Αρένα.(ΑΕΚ-Απόλλων για την πρεμιέρα)

By on 27 Σεπτεμβρίου, 2019 0 6471 Views

Μεγάλο ντέρμπι, με ιδιαίτερη σημασία θα γίνει στις 19:00 (PRIMETEL)στην ΑΕΚ Αρένα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα, σε εξ΄ αναβολής αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες που προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα να στοχεύουν στη νίκη για τους βαθμούς και τη δυναμική που θα τους δώσει μια τέτοια εξέλιξη.

Ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ αφού αναγκάζεται να προσαρμόσει το πλάνο του με βάση τις επιλογές που έχει στον αγώνα.
Δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μοισόφ, Ακοράν, Φλοριάν και Χέφελ.  Πλάνας και Φακούντο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ αναμένεται να ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Τρουγιόλς, Γκονζάλεθ και Ταντί. Στην μεσαία γραμμή θα κληθούν οι Κάσες, Σάστρε και Σπόλιαριτς. Αριστερά θα τοποθετηθεί ο Τέτε και δεξία ο Ραούλ. Στην επίθεση θ’ αγωνιστούν οι Γιάννου και Τρισκόφσκι.

Στον Απόλλωνα η απάντηση του Ιβάν Βουκομάνοβιτς στο δείπνο για τους δημοσιογράφους για την μη χρησιμοποίηση του Σακέτι ήταν ούτε λίγο, ούτε πολύ διπλωματική. Είπε ότι τον υπολογίζει όπως όλους τους ποδοσφαιριστές και ότι θα δώσει χρόνο σε όλους.
Μένει να δούμε αν ο Αργεντινός πάρει το βάπτισμα επί θητείας του Σέρβου τεχνικού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού και θα διαφανεί αν η σκέψη μετατραπεί σε πράξη.
Φαίνεται ότι ο είτε ο Αργεντινός, είτε ο Μ’Πιντά θα πάρουν την μία θέση στον άξονα, με τις άλλες δύο να πηγαίνουν σε Χάμπο Κυριάκου και Μάρκοβιτς. Δεξιά θα κινείται ο Γιαννιώτας, αριστερά ένας εκ των Πίττα ή Παπουλή και στην κορυφή ο Ζελάγια. Στην άμυνα τα άκρα φαντάζουν σίγουρα με Ζοάο Πέδρο δεξιά και Αγκίρε αριστερά, ενώ σίγουρος είναι και ο Γιούστε στο κέντρο της άμυνας. Μένει να δούμε ποιος θα αποτελέσει τον παρντενέρ του. Αν ο κόουτς πάει σε επιλογή με καθαρό κεντρικό αμυντικό θα παίξει είτε ο Σελίμοβιτς, είτε ο Σάλαι. Και τονίζουμε το καθαρός κεντρικός αμυντικός καθώς υπάρχει και ένα σενάριο να δούμε στα στόπερ τον Χάμπο Κυριάκου για να παίξουν οι άλλοι τρεις (Μ’Πιντά, Σακέτι, Μάρκοβιτς) στη μεσαία γραμμή.