ΔΙΕΘΝΗ
Like

Mπάχαλο με την ψηφοφορία της FIFA για τον Μέσι

27 Σεπτεμβρίου, 2019
294 Views
0 Comments
Mπάχαλο με την ψηφοφορία της FIFA για τον Μέσι

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το θέμα με τις ψήφους στα βραβεία της FIFA, αφού, μετά τον αρχηγός της Νικαράγουα και τον προπονητή του Σουδάν, βγήκαν κι άλλοι που ανέφεραν ότι δεν ψήφισαν τον Λιονέλ Μέσι, ενώ, άκυρες θεωρήθηκαν δυο ψήφοι του Σαλάχ διότι… ήταν γραμμένες με κεφαλαία!

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος όλων για το 2019 στα βραβεία της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, νικώντας τους Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο που κατέλαβαν τη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.

Παρ’ όλα αυτά, οι αντιδράσεις διαδέχονται η μια την άλλη…

Έπειτα από τις καταγγελίες του αρχηγού της Νικαράγουα και του προπονητή του Σουδάν για σκάνδαλο στην ψηφοφορία, όλο και περισσότεροι αρχίζουν και αναφέρουν ότι δεν έγραψαν ποτέ το όνομα του Μέσι, σε σχέση με όσα είδαν να τους πιστώνονται στις επιλογές τους.

Μάλιστα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ ενημερώθηκε πως δυο από τις ψήφους του – αν και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διεθνής Τύπος δεν θα άλλαζαν κάτι ριζικά στην τελική κατάταξη – δεν μέτρησαν γιατί… ήταν γραμμένες με κεφαλαία γράμματα!

Η FIFA ανέφερε απλά πως αυτό φάνηκε… παράτυπο και άκυρο.

Μάλιστα, εξηγώντας προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου γιατί δεν κατακυρώθηκαν οι ψήφοι του προπονητή της εθνικής ομάδας, Σάουκι Γκαρίμπ και του αρχηγού, Αχμέντ Ελμοχαμαντί, αναφέρθηκε πως και αυτές οι ψήφιοι ήταν με κεφαλαία γράμματα, δεν είχαν την απαραίτητη σφραγίδα, ενώ επιπλέον ήταν εκπρόθεσμες. 

Από την πλευρά τους, οι Αιγύπτιοι αναφέρουν ότι έστειλαν έγκαιρα όλα τα έγγραφα… 

Ένα μεγάλο μπάχαλο!  

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>