29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Βλέπεις over 2.5 goals το ΑΕΚ – Απόλλων; Απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

Βλέπεις over 2.5 goals το ΑΕΚ – Απόλλων; Απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

By on 27 Σεπτεμβρίου, 2019 0 4096 Views

Μεγάλο ντέρμπι, με ιδιαίτερη σημασία θα γίνει στις 19:00 στην ΑΕΚ Αρένα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα, σε εξ΄ αναβολής αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες που προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα να στοχεύουν στη νίκη για τους βαθμούς και τη δυναμική που θα τους δώσει μια τέτοια εξέλιξη.

Το σημερινό ντέρμπι, όπως και όλα τα ματς του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς, ενώ μπορείτε να επιλέξετε αγώνες κυπριακού πρωταθλήματος, πιο εύκολα από ποτέ.

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Απόλλων, είναι σχεδόν στην απόλυτη ισορροπία, όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις. Στο 2.50 προσφέρεται η νίκη της ΑΕΚ, 2.60 η νίκη του Απόλλωνα και 3.30 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.00, στο 1.70 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.80 το goal – goal αν πιστεύετε ότι στο μεγάλο σημερινό ντέρμπι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές, τόσο για το σημερινό ντέρμπι ΑΕΚ – Απόλλων, όσο και για όλα του κυπριακού πρωταθλήματος.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.