19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στη Ν.Σαλαμίνα δεν υπάρχει πανικός, ούτε χάος.Συνάντηση Δ.Σ με τον προπονητή

Στη Ν.Σαλαμίνα δεν υπάρχει πανικός, ούτε χάος.Συνάντηση Δ.Σ με τον προπονητή

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2019 0 9466 Views

Για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 το μέλος της διοίκησης της ομάδας Γιώργος Κωνσταντίνου.

Για το άσχημο ξεκίνημα της Νέας Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα: «Μας προβληματίζει το κακό ξεκίνημα αλλά και η αγωνιστική αστάθεια. Υπάρχουν ευθύνες και θα πρέπει να δούμε σοβαρά πως θα προχωρήσουμε. Η ομάδα έδειξε ότι έχει ποιότητα και το υλικό που της επιτρέπει να ανταποκριθεί αλλά έδειξε επίσης ότι έχει κάποιους παίκτες με παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Ελπίζουμε η διακοπή να μας βοηθήσει».

Ποιος είναι ο λόγος που υπάρχει αυτό το ντεφορμάρισμα σε κάποιους; «Δεν μπορώ να το απαντήσω, είναι καθαρά τεχνικό θέμα. Σαν διοίκηση δουλέψαμε αρκετά και το καλοκαίρι και έχουμε αυξήσει και τον προϋπολογισμός για να έρθουν παίκτες και να μείνουν και κάποιοι άλλοι. Από κει και πέρα πρέπει να βρούμε τα λάθη που έγιναν, να διορθωθούν, να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να βρούμε τον δρόμο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εθνικό ήταν απογοητευτική η ομάδα. Έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας».

Θα γίνει κάποια συνάντηση, κάποια συνεδρία; «Θα γίνει συνέδρια αύριο, θα έχουμε και μια συνάντηση με τον προπονητή μάλλον σήμερα, θα συζητήσουμε, θα τον ακούσουμε και υπάρχει η θέληση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι δεν υπάρχει πανικός, ούτε χάος επικρατεί. Βιώσαμε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Όταν υπάρχει το ομαδικό πνεύμα και δεν υπάρχουν άλλα συμφέροντα πέραν της ομάδας οι λύσεις θα βρεθούν».

Έχει τεθεί από κάποιους θέμα προπονητή; «Δεν υπάρχει οτιδήποτε, ούτε έχει συζητηθεί κάτι. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την περσινή πορεία. Τον ξέρουμε τον προπονητή, μας ξέρει και πριν να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλουμε να ακούσουμε και τον ίδιο».