19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Ακάθεκτος ο Εθνικός.Κέρδισε τη Ν.Σαλαμίνα 2-0

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2019 0 19521 Views

Τη δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Εθνικός. Η ομάδα της Άχνας επικράτησε με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας στο Δασάκι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Το συγκρότημα του Γιώτη Εγκωμίτη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με εφτά βαθμούς και πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, που στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει και της συνέχειας και της προσπάθειας για υλοποίηση του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα, γνώρισε την τρίτη ήττα σε τέσσερεις αγώνες και βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας με συγκομιδή μόλις τρεις βαθμούς.

Ο Μιγκελίτο άνοιξε το σκορ στο 51΄ με ωραίο σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 57΄ με αυτογκόλ του Βεσελόφσκι. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας στην προσπάθεια του να διώξει σε κόρνερ την παράλληλη μπαλιά του Κονέ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου (81΄ Χριστοφή), Γκλομπάρ, Φοινίρης, Μιγκελίτο, Κουντόβιακ, Μαρκόσκι, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Παπαγεωργίου (50΄ Χαραλάμπους), Κονέ (86΄ Μαρκόφσκι)
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Μ. Ηλία, Ντενίλσον, Κκονέ, Α. Ηλία, Ιωάννου
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): 
Βεσελόφσκι, Σέζαρ, Χριστοφόρου, Λαμπό (86΄ Σιαθάς), Νουρ, Κορέια, Μαριάνοβιτς, Κωστή (73΄ Σίμπσον), Τισντέλ, Ελουντού, Κίνγκσλεϊ
Στον πάγκο: Κίσσας, Χατζηκωνσταντή, Ρέινολντς, Παναγή, Τσαμπούρης, Μαουρίτσιο, Νικολάου 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Τιμόθεος Χριστοφή (Τηλέμαχος Τηλεμάχου – Χρίστος Ε. Χρίστου), 4ος: Δημήτρης Κουμή, Παρ.: Μιχάλης Καραϊσκάκης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκόσκι / Σέζαρ

ΓΗΠΕΔΟ: 
Δασάκι
ΘΕΑΤΕΣ: 500