Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Βλέπεις νίκη της Ανόρθωσης; Απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

22 Σεπτεμβρίου, 2019
288 Views
0 Comments
Βλέπεις νίκη της Ανόρθωσης; Απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

Με δύο αναμετρήσεις, συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 18:00, η Ανόρθωση δίνει το πρώτο τη φετινό εντός έδρας παιχνίδι όπου υποδέχεται τη φιλόδοξη Πάφο, σε μια αναμέτρηση που συγκεντρώνει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στο Δασάκι στις 19:00 θα αναμετρηθούν ο Εθνικός με τη Νέα Σαλαμίνα.

Προσφέρονται και οι δύο σημερινές αναμετρήσεις από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Πάφο συγκεντρώνει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, τόσο γιατί είναι το πρώτο εντός έδρας για τους γηπεδούχους, όσο και γιατί πρόκειται για δύο φιλόδοξες ομάδες που έχουν ψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Η νίκη της Ανόρθωσης έχει απόδοση 2.00, το διπλό της Πάφου 3.40, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.35. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.95, στο 1.70 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.80 το goal – goal.

Δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα σαν φαβορί στο άλλο σημερινό ματς, ανάμεσα στον Εθνικό και τη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι, Στο 2.40 προσφέρεται ο άσος για νίκη του Εθνικού, 2.65 είναι η απόδοση για νίκη της Νέας Σαλαμίνας και 3.25 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Απόδοση 2.05 έχει το over 2.5 goals, 1.65 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.85 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές, τόσο για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις, όσο και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Comments are closed.