Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Διπλό της ΑΕΚ & over 2.5 goals, με απόδοση 2.25 στην BET ON ALFA

20 Σεπτεμβρίου, 2019
771 Views
0 Comments
Διπλό της ΑΕΚ & over 2.5 goals, με απόδοση 2.25 στην BET ON ALFA

Με τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ που θα γίνει στις 19:00 στο Μακάρειο στάδιο, αρχίζει η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA A’ κατηγορίας. Οι δύο ομάδες έδωσαν από δύο αγώνες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να μετρά μια ισοπαλία και μια ήττα και την ΑΕΚ μια νίκη και μια ισοπαλία.

Η σημερινή αναμέτρηση, προσφέρεται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online, στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Σαν φαβορί για τη νίκη προβάλλει η ΑΕΚ, με την απόδοση του διπλού να είναι 1.55, ο άσος για νίκη του Ολυμπιακού έχει απόδοση 5.40, ενώ στο 3.90 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.70, στο 1.95 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.80 το goal – goal. Αν πιστεύετε ότι θα επιβεβαιώσει η ΑΕΚ τα προγνωστικά και θα πάρει τη νίκη, ενώ παράλληλα το ματς θα πάει στο over 2.5 goals, η απόδοση είναι 2.25, ενώ στο 1.80 προσφέρεται η νίκη της ΑΕΚ και το ματς να πάει στο over 1.5 goals.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές, τόσο για το σημερινό ματς, όσο και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Comments are closed.