4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΟΜΑΣ ΝΤΟΛ:Αν πιστεύετε ότι φταίει το σύστημα τότε δεν καταλαβαίνετε πολλά από ποδόσφαιρο

ΤΟΜΑΣ ΝΤΟΛ:Αν πιστεύετε ότι φταίει το σύστημα τότε δεν καταλαβαίνετε πολλά από ποδόσφαιρο

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2019 0 4376 Views

Oι δηλώσεις του Τόμας Ντολ μετά την απρόσμενη ήττα:

Μετά από ερώτηση ότι εφάρμοσε λανθασμένη τακτική: “Η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε να κάνει με το σύστημα. Όλοι στην Κύπρο ασχολούνται με το σύστημα. Έγινα πολλά λάθη. Παρακαλώ σταματήστε αυτό το θέμα με το σύστημα. Αν πιστεύετε ότι φταίει το σύστημα τότε δεν καταλαβαίνετε πολλά από ποδόσφαιρο. Δεν έχει σχέση αν ο αντίπαλος ήταν από το Λουξεμβούργο. Χάναμε μονομαχίες. Όταν παίζεις ένα παιγνίδι όπως στο πρώτο μέρος αργό, χωρίς συναίσθημα και με μακρινές μπαλιές δεν έχει να κάνει με το σύστημα. Πότε δεν προπονηθήκαμε να κάνουμε μακρινές μπαλιές. Όταν παίζεις με μακρινές μπαλιές αφήνεις χώρους. Δεν έχει να κάνει με το σύστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα όμως η ανατροπή δεν ήρθε επειδή αλλάξαμε το σύστημα. Είχαμε καλύτερο ρυθμό και ήμασταν πιο γενναίοι στο παιχνίδι μας γι’ αυτό κάναμε την ανατροπή”.

“Στο δεύτερο ημίχρονο σε 4 λεπτά αλλάξαμε το παιχνίδι και εκεί έπρεπε να παίξουμε με πιο καθαρό μυαλό. Tα παιδιά πρέπει να μάθουν από αυτές τις καταστάσεις. Δεν ήταν ανάγκη να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, είναι απίστευτο… Πραγματικά ήταν μια κακή στιγμή. Είχαμε μόνο 20 καλά λεπτά στο παιχνίδι, τα υπόλοιπα δεν είναι αποδεκτή η εμφάνιση”.

“Δεν είναι θέμα κινήτρου. Είναι θέμα πολλών εύκολων λαθών. Πολλών τεχνικών λαθών και πολλών χαμένων μονομαχιών”.

Για το ότι δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ απόψε: Δεν ήταν στο γήπεδο το γνωστό ΑΠΟΕΛ: «Κάναμε ένα άσχημο παιγνίδι. Όλοι έλεγαν ότι είμαστε το φαβορί. Ήξερα ότι είναι δύσκολο παιγνίδι. Δεν έχει σχέση από που έρχεται μια ομάδα. Προσπαθήσαμε να είμαστε προσγειωμένοι. Είχαμε μια φανταστική εβδομάδα στις προπονήσεις και για αυτό είμαι απογοητευμένος».

Επόμενο παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Υπάρχει η πιθανότητα να ανατραπεί η κατάσταση; “Δεν θα είμαστε το φαβορί φυσικά στην Σεβίλλη. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη και να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Σήμερα χάσαμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Δεν μπορούμε να λέμε ότι θα πάμε στην Σεβίλλη να πάρουμε πίσω τους 3 βαθμούς. Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε βαθμούς άσχετα με το που παίζουμε αλλά σήμερα χάθηκαν 3 βαθμοί και είναι απογοητευτικό”.