19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αδιάβαστο το ΑΠΟΕΛ έχασε 3-4 από την Ντούντελανζ(πειράματα και υπεροψία είχαν κόστος)

Αδιάβαστο το ΑΠΟΕΛ έχασε 3-4 από την Ντούντελανζ(πειράματα και υπεροψία είχαν κόστος)

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2019 0 3721 Views

H σοβαρότητα για τον πρώτο αγώνα του ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων έμεινε στα λόγια…Στο γήπεδο το ΑΠΟΕΛ φάνηκε αδιάβαστο για τον αντίπαλο και οι πειραματισμοί στο αρχικό σχήμα και η τακτική έδειξαν ότι δεν υπολογίστηκε όσο θα έπρεπε η Ντούντελανζ που προηγήθηκε 0-2 ,βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2 και τελικά πήρε τη νίκη με 4-3 τιμωρώντας το ΑΠΟΕΛ που είχε χάρτινη αμυντική λειτουργία που έκανε την ομάδα του Λουξεμβούργου να μοιάζει με Μπαρτσελόνα σκορπώντας πανικό στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ μετατρέποντας τον αγώνα σε εφιάλτη για τους γαλαζοκίτρινους που ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη!

Μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι η Ντουντελάνζ, ήταν καταφανώς καλύτερη στο α΄ ημίχρονο και το 1-0 με το οποίο προηγήθηκε με τον Σινάνι στο 36΄ ήταν και λίγο γι’ αυτήν η οποία θα μπορούσε για περισσότερα γκολ. Στην επανάληψη προσπάθησε ν αλλάξει πράγματα ο Ντολ αλλά ήρθε το 2-0 από τον Μπερνιέ στο 51΄. Κάπου εκεί… πάγωσε το ΓΣΠ αλλά πήρε για τα καλά φωτιά μέσα σε 4 λεπτά. Στο 54΄ ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, στο 55΄ ο Ντε Βινσέντι με πέναλτι που κέρδισε ο Τάμαρι έφερε το παιχνίδι στα ίσα και ο στο 58΄ και πάλι ο Πάβλοβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε την ολική ανατροπή.
Το γύρισε το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν κράτησε για πολύ. Ήταν η σειρά της Ντουντελάνζ για την ανατροπή και δεν είπε «όχι». Άνοιξε το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και πλησίασε στο 4-2 αλλά ο Πάλοβιτς δεν ήταν εύστοχος στο τετ-α -τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι ο Στολζ στην αντεπίθεση στο 72΄… πάγωσε εκ νέου το ΓΣΠ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (3-3). Δεν έφτανε αυτό, ήρθε και το 4-3 στο 82΄ από τον Σινάνι και το σοκ έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Προσπάθησε το ΑΠΟΕΛ για την ισοφάριση, είχαν και οι φιλοξενούμενοι τις ευκαιρίες τους όταν άνοιξε το παιχνίδι αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το φινάλε και η Ντουντελάνζ τέθηκε πρωτοπόρος του 1ου ομίλου μαζί με την Σεβίλλη που κέρδισε την Καραμπάχ εκτός έδρας 3-0.

Οι 11άδες των δύο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαίλοβιτς, Μερκής, Ιωάνν0υ, Μπέζιακ, Γιάκολις (46΄ Τάμαρι), Μάτιτς, Σόουζα (46΄ Ζοαοζίνιο), Γκέντσογλου, Πάβλοβιτς, Ντε Βινσέντι (76΄ Εφραίμ)
Στον πάγκο: Βάτερμαν, Χαλένιους, Τάμαρι, Ζοαοζίνιο, Αλωνεύτης, Άλεφ.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ: Ζουμπέρ, Σνελ, Ποκάρ, Σινάνι, Στολζ, Γκάρος, Μπερνιέ, Κιρτς (62΄ Λεσγκό), Μορέν, Μπουκάρι, Μεντί (66΄ Λεβιέ)
Στον πάγκο: Κιπς, Κουλς, Κλαπ,  Μπετάιπ, Μπουγκρίν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκέντσογλου/ Μορέν

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ντουμίτρου Μουντεάν (Βίκτορ Μαρντάρι, Βαντίμ Βικόλ) Αλεξάντρου Τιν (Μιχάλης Κουκουλάκης)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 9.313